Pizza de casa

de -Licurici- in Pizza, 20 Iul 2015 | 895 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 15g drojdie;
  • 1 lingurita zahar,
  • 3 linguri ulei;
  • 500ml apa minerala;
  • 1kg faina;
  • sare
  • Topping:
  • 2 carnati ardelenesti
  • 500g sunca presata
  • 4 bile branza mozzarella
  • o cutie porumb dulce
  • o ceapa rosie
  • ketchup
  • 100 g cascaval
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casa:


  • Intr-un castron, am pregatit maiaua amestecand drojdia cu zaharul si o lingura de apa calduta si le-am lasat 5-10min pana si-a marit volumul.

  • In alt caston, am pus restul de ingrediete, am adaugat maiaua si am amestecat pana am obtinut un aluat, apoi l-am lasat 30min sa se odihneasca.

  • Intre timp, am pregatit ingredientele pentru pizza. Ceapa am taiat-o juliene, carnatii rondele, sunca feliute subtiri, iar cascavalul l-am ras.

  • Am intins aluatul, apoi l-am asezat intr-o tava cu hartie de copt, apoi am pus ketchup si restul ingredientelor.

  • Au iesit 4 tavi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Aletta 1

20.07.2015, 23:02

Pizza

Rocsi 1

21.07.2015, 20:12

Oricand as servi o felie de pizza!

mirela0911 1

22.07.2015, 14:45

Nu refuz o felie!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ceapa si ton