Pizza de casa

de -Licurici- in Pizza, 20 Iul 2015 | 3308 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 15g drojdie;
  • 1 lingurita zahar,
  • 3 linguri ulei;
  • 500ml apa minerala;
  • 1kg faina;
  • sare
  • Topping:
  • 2 carnati ardelenesti
  • 500g sunca presata
  • 4 bile branza mozzarella
  • o cutie porumb dulce
  • o ceapa rosie
  • ketchup
  • 100 g cascaval
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casa:

  • Intr-un castron, am pregatit maiaua amestecand drojdia cu zaharul si o lingura de apa calduta si le-am lasat 5-10min pana si-a marit volumul.
  • In alt caston, am pus restul de ingrediete, am adaugat maiaua si am amestecat pana am obtinut un aluat, apoi l-am lasat 30min sa se odihneasca.
  • Intre timp, am pregatit ingredientele pentru pizza. Ceapa am taiat-o juliene, carnatii rondele, sunca feliute subtiri, iar cascavalul l-am ras.
  • Am intins aluatul, apoi l-am asezat intr-o tava cu hartie de copt, apoi am pus ketchup si restul ingredientelor.
  • Au iesit 4 tavi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garnitura taraneasca de cartofi - Reteta simpla si gustoasa

ieri la 15:42

Frittata cu roșii cherry - Rețeta perfectă pentru un mic dejun sănătos

ieri la 09:40

Cartofi zdrobiți picanți la cuptor - Rețeta simplă pentru o garnitură gustoasă

pe 17.06 la 15:46

Reteta de baza pentru paine de casa

pe 16.06 la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2278 puncte

Rocsi

695 puncte

Lau

Lau 9

260 puncte

vasimur

163 puncte

oanapl

139 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat de mamaliga