Pizza cu ricotta

de Adele in Pizza, 9 Mai 2014 | 965 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat :
  • 1 kg faina
  • 1 cub de drojdie
  • 3 linguri ulei
  • sare 15 grame
  • 250 ml apa calda
  • Suc de rosii
  • Ricotta
  • parmezano ras
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ricotta:

Pregatim un aluat moale si elastic pe care il lasam la cald pentru cel putin o ora.


Cand aluatul a crescut il impartim in 10 parti din fiecare parte intindem cate o foaie pe care o ungem cu suc de rosii.Le punem in cuptor la 200° pentru primele 10 minute dupa care le scoatem si punem ricotta si parmezano .Le bagam din nou la cuptor si le lasam pentru 5-7 minute pana se rumenesc.


 

TIPS-URI

1

Se poate pune si busuioc (proaspat sau uscat).

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ricotta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (14)

Adele 1

10.05.2014, 10:50

lucy2002 1

10.05.2014, 11:58

Adele 1

10.05.2014, 12:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza zâmbăreaţă