Pizza

de Rocsi in Pizza, 16 Sep 2010 | 4606 vizualizari

 

Va spun de la inceput ca nu mai am ,,,,,am facut acum vreo 3 saptamani....

 

INGREDIENTE

  • pentru blat:
  • 1 lingura margarina
  • 1 ou
  • 1 lingura smantana
  • drojdia cat o nuca
  • apa minerala pentru framantat
  • faina cat cuprinde
  • un strop de sare
  • pentru umplutura:
  • pastrama
  • masline
  • un borcanel mic de ciuperci conservate
  • sunca
  • cascaval
  • 2 oua
  • ketchup
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

blatul:

intr-un lighean se amesteca oul cu smantana si margarina.

drojdia se freaca cu putina apa minerala ,calduta.

se pune si aceasta in lighean.

se pune faina si incepe sa se framante.

se sareaza si adaugam apa minerala cata este nevoie sa iese un aluat ca de paine.

il lasam sa creasca cam 20 min.

umplutura:

pastrama si sunca se feliaza.apoi se taie cubulete.

ciupercile se scot din borcan,se spala bine,se scurg apoi le taiem bucatele potrivite.

maslinele le taiem feliute.

cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari.

pregatim pizaa:

luam aluatul si intindem o foaie subtire.

o asezam intr-o tava rotunda de pizza(sau o tava normala nu conteaza) unsa cu putina margarina.

apoi ungem foaia cu keiceap.

punem putin cascaval ras.

apoi incepeam sa punem ciupercile,sunca si pastrama,maslinele si cascaval ceva mai mult .

ouale le batem bine si le turnam uniform deasupra.

dam tava in cuptorul incins pana ce aceasta este gata.

apoi o serviti !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Rocsi 1

19.09.2010, 18:46

hai ma ca nu va prostesc...pai asa a fost sa fie..atunci cand am facut nu am avut timp sa pun...abia acum am vazut pozele..las k faceti si singurele ca sunteti fete harnicute

Corinuta 1

19.09.2010, 20:30

Ce mumoasa esti...............

Rocsi 1

20.09.2010, 10:53

multumesc mult mult corina de compliment

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu salam si ciuperci