PIZZA

de Merisor in Pizza, 29 Iul 2012 | 6353 vizualizari

 

Maslinele au lipsit pentru a iesi o pizza asa cum o fac eu pe placul celor care o servesc.

 

INGREDIENTE

pentru blat:

  • 300 ml lapte
  • 1 ou
  • 2 linguri ulei
  • 300 g faina
  • 1 lingura zahar
  • sare
  • 25 g drojdie

Ingrediente topping

  • salam cu piper
  • sunca presata
  • ardei kapia
  • cascaval afumat de la Delaco
  • ciuperci din conserva
  • 2 oua
  • ketchup
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA PIZZA:

Pentru aluat se freaca drojdia cu zaharul pana se dilueaza, se pune laptele caldut in care s-a dizolvat sarea si doua maini de faina. Se omogenizeaza si se lasa la crescut cateva minute.

Se bate un ou intreg, se adauga 1 lingura de ulei si se pune in maiaua crescuta, apoi se incorporeaza si restul de faina si se framanta. Aluatul trebuie sa fie pufos ca la cozonac. Se lasa la crescut cca 30', dupa care se intinde o foaie subtire in tava unsa si tapetata, se unge cu putin ketchup si se pun ingredientele tocate. Eu asez intai salamul si sunca presata, apoi ciupercile amestecate cu ardeiul, maslinele(cand folosesc) si deasupra cascavalul taiat felii nu ras, ii da un aspect mai placut.

Cele doua oua se bat cu putin ketchup si se toarna deasupra. 

Se coace 30-40'.

TIPS-URI

1

se pot pune si castraveti murati taiati rondele.

Daca ti-a placut reteta noastra "PIZZA" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Angelina_Elena 1

07.09.2012, 20:00

o bunatate de pizza!

Merisor 1

07.09.2012, 20:03

Elena, de-ai sti ca maine am in gand sa fac din nou

Ligia Bxl 1

09.03.2015, 21:01

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza picanta