Pizza

de stratulatgeorgiana in Pizza, 26 Feb 2013 | 1637 vizualizari

 

mai buna ca la pizzarie....

 

INGREDIENTE

  • 300gr cascaval
  • 200gr masline
  • 1ceapa
  • 400gr salam sibiu
  • 1cutie de ciuperci
  • aluat de pizza cumparat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Se intinde aluatul in tava de la cuptor,se adauga un sos din pasta de tomate cu putina apa,oregano,piper si busuioc.

Se aseaza ingredientele dupa bunul plac si cascavalul deasupra.

Daca vrei poti adauga si ou fiert taiat felii.

Se lasa la cuptor pana blatul se coace apoi se serveste cu maioneza sau diferite sosuri de rosii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Lau 1

26.02.2013, 15:54

lia maria 1

26.02.2013, 16:39

buna

adry88 1

26.02.2013, 19:06

buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!