Pizza

de baby_ktalyna in Pizza, 20 Oct 2013 | 865 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 500 gr faina
  • 250 ml apa calduta
  • 1 pliculet drojdie
  • 3 linguri ulei de masline(sau floarea soarelui)
  • o lingurita sare
  • o lingurita zahar

pentru sos: 150 ml ketchup,oregano, busuioc, o lingurita zahar. 5 linguri apa

  • 150gr sunca
  • 2 bucati cabanos
  • ciuperci
  • porumb
  • broccoli
  • masline
  • cascaval
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Facem aluatul amestecand ingredientele in urmatoarea ordine: faina cu sarea apoi in apa calduta dizolvam drojdia impreuna cu zaharul,turnam peste faina si framantam.Treptat adaugam si cele 3 linguri ulei.Aluatul obtinut trebuie sa fie moale si elastic pentru al putea intinde bine.Il lasam la crescut pentru 30-40 min.


Intindem aluatul pe masa infainata si ii dam forma dorita si il punem in tava unsa si tapetata cu faina sau cu hartie pentru copt.


Incepem cu prepararea sosului,este simplu:amestecam toate ingredientele pentru sos si intindem cateva linguri peste blatul de pizza impreuna cu putin cascaval ras atat cat sa se lipeasca de blat sunca si cabanosul taiat marunt,apoi adaugam ciupercile,maslinele,porumbul,broccoli.


Dam tava la cuptor pentru 20-25 min; inainte sa fie gata se pune cascaval ras si se mai lasa 5 minute la cuptor.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

MotanLaOale 1

20.10.2013, 18:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Panzerotti