Pizza

de baby_ktalyna in Pizza, 20 Oct 2013 | 797 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 500 gr faina
  • 250 ml apa calduta
  • 1 pliculet drojdie
  • 3 linguri ulei de masline(sau floarea soarelui)
  • o lingurita sare
  • o lingurita zahar

pentru sos: 150 ml ketchup,oregano, busuioc, o lingurita zahar. 5 linguri apa

  • 150gr sunca
  • 2 bucati cabanos
  • ciuperci
  • porumb
  • broccoli
  • masline
  • cascaval
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Facem aluatul amestecand ingredientele in urmatoarea ordine: faina cu sarea apoi in apa calduta dizolvam drojdia impreuna cu zaharul,turnam peste faina si framantam.Treptat adaugam si cele 3 linguri ulei.Aluatul obtinut trebuie sa fie moale si elastic pentru al putea intinde bine.Il lasam la crescut pentru 30-40 min.


Intindem aluatul pe masa infainata si ii dam forma dorita si il punem in tava unsa si tapetata cu faina sau cu hartie pentru copt.


Incepem cu prepararea sosului,este simplu:amestecam toate ingredientele pentru sos si intindem cateva linguri peste blatul de pizza impreuna cu putin cascaval ras atat cat sa se lipeasca de blat sunca si cabanosul taiat marunt,apoi adaugam ciupercile,maslinele,porumbul,broccoli.


Dam tava la cuptor pentru 20-25 min; inainte sa fie gata se pune cascaval ras si se mai lasa 5 minute la cuptor.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

MotanLaOale 1

20.10.2013, 18:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Pizza in 8 minute (hai 10 :)))) )