Pizza

de pity19 in Pizza, 18 Mar 2014 | 2965 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat :
  • 250 gr faina ,
  • apa calduta ,
  • drojdie ,
  • sare ,
  • putin ulei .
  • Umplutura :
  • salam ,
  • carnat afumat de porc ,
  • cascaval ,
  • sos pentru pizza ,
  • ou batut pentru uns blatul ,
  • ciuperci ,
  • o rosie ,
  • masline verzi .
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Aluat : Punem faina intr-un castron , adaugam drojdia dizolvata in apa calda , sarea ,uleiul , amestecam  bine , daca mai este nevoie adaugam apa , pana nu se mai lipeste de maini, insa sa nu fie prea tare aluatul ; lasam la odihnit 30 de minute la loc cald .                                                                                                           

Umplutura : Taiem salamul feliute , carnatul in  bucati mici subtiri , cascavalul il dam pe razatoare , batem oul pentru uns , taiem rosia in bucatele ; Adugam pe masa de lucru putina faina , luam aluatul , il intindem cu sucitorul ( eu lam intins pana cand a devenit foarte subtire) , ii dam forma , il ungem cu oul batut , punem ketchup , salamul , felii de carnat , ciuperci , rosia taiata , masline si cascavalul dat pe razatoare . Dam la cuptor pentru 30-40 de minute!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat pufos si usturoi