Pizza

de pity19 in Pizza, 18 Mar 2014 | 1014 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat :
  • 250 gr faina ,
  • apa calduta ,
  • drojdie ,
  • sare ,
  • putin ulei .
  • Umplutura :
  • salam ,
  • carnat afumat de porc ,
  • cascaval ,
  • sos pentru pizza ,
  • ou batut pentru uns blatul ,
  • ciuperci ,
  • o rosie ,
  • masline verzi .
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Aluat : Punem faina intr-un castron , adaugam drojdia dizolvata in apa calda , sarea ,uleiul , amestecam bine , daca mai este nevoie adaugam apa , pana nu se mai lipeste de maini, insa sa nu fie prea tare aluatul ; lasam la odihnit 30 de minute la loc cald .


Umplutura : Taiem salamul feliute , carnatul in bucati mici subtiri , cascavalul il dam pe razatoare , batem oul pentru uns , taiem rosia in bucatele ; Adugam pe masa de lucru putina faina , luam aluatul , il intindem cu sucitorul ( eu lam intins pana cand a devenit foarte subtire) , ii dam forma , il ungem cu oul batut , punem ketchup , salamul , felii de carnat , ciuperci , rosia taiata , masline si cascavalul dat pe razatoare . Dam la cuptor pentru 30-40 de minute!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

pity19 1

18.03.2014, 21:04

Andreea Caroline 1

18.03.2014, 22:10

As manca oricand pizza !!!

MotanLaOale 1

19.03.2014, 08:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu iaurt