Pizza "Toast"

de Dya Daniela Andrei in Pizza, 12 Sep 2013 | 1257 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat avem nevoie de:
  • 3 oua mari
  • 9 felii de paine toast
  • o lingura cu suc/pasta de rosii
  • condimente dupa gust: sare, chili, oregano si busuioc
  • Pentru compozitie avem nevoie de:
  • 200 gr de cascaval Delaco
  • o ceapa
  • un dovlecel
  • un ardei capia
  • 100 gr gusa/sunca afumata
  • un borcanel de 400 gr cu ciuperci (conservate)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza "Toast":

Incepem prin a bate cele 3 oua impreuna cu condimentele si sucul/pasta de rosii. Trecem fiecare felie de toast, pe ambele parti, prin oul batut si le asezam apoi intr-o tava unsa cu putin ulei. Presaram cascaval ras peste toast si asezam ciupercile si sunca taiata in fasii. Adaugam din nou cascaval ras, dovlecelul, ceapa si ardeiul si dam tava la cuptor cat sa se rumeneasca usor.

Cat este inca fierbinte, se mai presara putin cascaval.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Merita incercata! Ingredientele pentru compozitie le puteti inlocui dupa cum va place!

RETETA IN IMAGINI

Pizza "Toast"-0
Pizza "Toast"-1
Pizza "Toast"-2
Pizza "Toast"-3
Pizza "Toast"-4
Pizza "Toast"-5
Pizza "Toast"-6
Pizza "Toast"-7
Pizza "Toast"-8
Pizza "Toast"-9
Pizza "Toast"-10
Pizza "Toast"-11
Pizza "Toast"-12
Pizza "Toast"-13
Pizza "Toast"-14
Pizza "Toast"-15
Pizza "Toast"-16
Pizza "Toast"-17
Pizza "Toast"-18
Pizza "Toast"-19
Pizza "Toast"-20

COMENTARII (27)

Rocsi

Rocsi 1

13.09.2013, 10:42

Ce idee faina Dya

laura_n

laura_n 1

13.09.2013, 14:30

tare buna, si tatal meu facea cu blat din paine

kukibella

kukibella 1

13.09.2013, 15:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!