Pizza "Toast"

de Dya Daniela Andrei in Pizza, 12 Sep 2013 | 4525 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat avem nevoie de:
  • 3 oua mari
  • 9 felii de paine toast
  • o lingura cu suc/pasta de rosii
  • condimente dupa gust: sare, chili, oregano si busuioc
  • Pentru compozitie avem nevoie de:
  • 200 gr de cascaval Delaco
  • o ceapa
  • un dovlecel
  • un ardei capia
  • 100 gr gusa/sunca afumata
  • un borcanel de 400 gr cu ciuperci (conservate)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza "Toast":

Incepem prin a bate cele 3 oua impreuna cu condimentele si sucul/pasta de rosii. Trecem fiecare felie de toast, pe ambele parti, prin oul batut si le asezam apoi intr-o tava unsa cu putin ulei. Presaram cascaval ras peste toast si asezam ciupercile si sunca taiata in fasii. Adaugam din nou cascaval ras, dovlecelul, ceapa si ardeiul si dam tava la cuptor cat sa se rumeneasca usor.

Cat este inca fierbinte, se mai presara putin cascaval.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Merita incercata! Ingredientele pentru compozitie le puteti inlocui dupa cum va place!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza "Toast"" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza la tigaie