Pizza

de Bunica in Pizza, 13 Mar 2015 | 1953 vizualizari

 

Tot dadeam de colo pana colo un aluat de pizza,asa ca am decis sa scap de el.
Am deschis frigiderul si-am luat tot ce-am gasit pe-acolo:))))

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat pizza
  • 3 felii sunca presata
  • 50 g. masline fara samburi
  • 1 cutie mica porumb
  • 1 cutie mica ciuperci
  • 3 oua
  • 50 g. cascaval
  • 2 +
  • 2 linguri suc de rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Aluatul de pizza se lasa la decongelat


Taie marunt feliile de sunca.


Scurge apa din cutia de porumb si ciuperci

Tava aragazului se tapeteaza cu hartie de copt.


Pune in tava aluatul de pizza decongelat


Unge aluatul cu 2 linguri suc de rosii.


Presara deasupra in ordine aleatorie ciupercile,maslinele ,porumbul,sunca.


Amesteca ouale cu celelalte 2 linguri suc de rosii .


Toarna-le deasupra ingredientelor.


Peste toate acestea presara cascavalul ras.


Da tava la cuptorul incins pentru 20 minute.


Este buna calda cat si rece.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Rocsi 1

14.03.2015, 20:15

Super buna!

Bunica 1

15.03.2015, 13:06

Bine făceai,Merișor!

Camelya 1

06.11.2015, 23:51

VREAU PIZZA Arata minunat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu felii de paine