Pizza cu salam picant de pui si mozarella

de rivka in Pizza, 14 Aug 2010 | 4205 vizualizari

 

barbatii sunt innebuniti dupa asa ceva....

 

INGREDIENTE

ALUAT,pt 2 pizza:

  • 500 grame faina
  • 1 pliculet drojdie(sau drojdie proaspata)
  • 1 lingurita sare
  • apa calda cat cuprinde faina
  • 5, 6 linguri ulei de floarea soarelui

UMPLUTURA:(deci dublu pt 2) pt cate o pizza:

  • 1 conserva mica pasta rosii
  • un ardei rosu taiat fasii subtiri
  • jumatate rosie
  • salam picant de pui
  • bucatele cascaval olandez
  • 150 grame mozarella
  • condimente bruschetta
  • condimente provencaalse amestec de ierburi italiene pentru sosuri si pizza
  • ulei de masline
  • praf de usturoi(cate o lingurita pt o pizza)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu salam picant de pui si mozarella:

Se framanta aluatul cu mainile curate din faina, sare, drojdie apa calda si putin ulei de floarea soarelui pana se desprinde de peretii vasului.Se acopera si se lasa la dospit.Eu l-am facut dimineata si l-am lasat pana la ora 5 dupamasa. Din acest aluat vor iesi 2 pizza cca 40 cm diametru.


Se unge tava de pizza cu putin ulei de floarea soarelui. Se imparte aluatul in 2 si cu ajutorul mainii se intinde in tava de pizza lasandu-se marginile putin mai grosute.Se apasa cu degetele. Se unge cu o lingurita cu pasta de tomate si se stropeste cu ulei de masline.Se stropeste cu condimetele de bruschetta, cele provencaalse si cu amestec de ierburi italiene din belsug.


Se aseaza paprika (ardeiul) taiat fesii subtiri, salamul picant si apoi bucatile de cascaval.Se aseaza si bucatile de mozarella.Totul se mai stropeste cu ierburi italiene, praful de usturoi o lingurita plina si cu ulei de masline. Se da tava la cuptorul incalzit la foc mare (electric am eu) cca 20 minute la 260 grade.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu salam picant de pui si mozarella" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

ela 1

23.08.2010, 20:27

cum am ratat-o???????

mihaelar63 1

23.08.2010, 21:14

ce bun 5 furculite , dar eu voi servi cu mana
in al doi-lea rand , ne-ai desconspirat secretul celebrelor tale palarii - palaarii de iubire

elena1988 1

08.02.2011, 13:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Pizza Hawai