Pizzette allegre

de brunetica in Pizza, 4 Noi 2011 | 2020 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g. faina ,
  • 20 g. drojdie de bere sau 5 g. drojdie uscata,
  • 20 g. unt ,
  • 150 ml. apa calduta,
  • suc de rosii ,
  • 1 mozzarella taiata cubulete ,
  • o lingurita cu oregano,
  • busuioc ,
  • sare ,
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizzette allegre:

Varsati faina intr-un bol si amestecati cu drojdia uscata, daca folositi drojdie de bere dizolvati-o cu un pic de apa calduta. Dupa ce ati amestecat adaugati apa si untul topit, framantati pana obtineti un aluat omogen.


Cu mainile un pic infainate realizati pizzettele si asezati-le intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Lasati-le sa se odihneasca cam 30 minunte. In acest timp ungeti pizzettele cu suc de rosii , oregano, busuioc , mozzarella si cateva picaturi de ulei de masline. Mai lasati-le cam 5-10 minunte.


Incalziti cuptorul la 180 grade si puneti pizzettele in cuptor pentru vreo 20 minute. Pofta buna !!

 

TIPS-URI

1

Poti orna pizzettele si cu jambon , maslinute , salamior sau sunculita

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizzette allegre" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Bunica 1

04.11.2011, 22:02

O pizzetta rumenita ....e ca turtita din poveste

brunetica 1

04.11.2011, 22:20

chiar te rog rosci , multumesc bunica

gaby_gabytza 1

21.11.2011, 14:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

Hribi sotati

ieri la 19:08

RETETA RECOMANDATA
Pizza pe blat din paine