Pizza de casa

de miremirc in Pizza, 17 Mai 2012 | 46876 vizualizari

 

Nicaieri nu este mai buna o pizza, decat acasa, cu ingrediente bine alese, preparata cu drag pentru familie. Va prezint reteta mea pentru pizza de casa.

 

INGREDIENTE

Aluat :

  • 500 g faina
  • 12 g drojdie proaspata,
  • 300 ml apa calduta
  • 1 lgt rasa sare
  • 1/2 lg zahar

Ingrediente :

  • 3 oua
  • 4 lg smantana ketchup
  • salam
  • sunca
  • mozzarella
  • cascaval ras
  • masline
  • rosii cherry
  • busuioc
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casa:

Aluat pentru pizza de casa : drojdia proaspata o amestecam cu zaharul pana se lichefiaza, adaugam putina apa calduta si putina faina. Lasam la dospit 15 minute. Faina o cernem intr-un bol, punem peste ea sarea, maia-ua si apa calduta treptat. Framantam pana obtinem un aluat omogen.


Salamul, sunca, mozzarella si rosiile serii le taiem ca sa le avem pregatite.


O tava (d=40 * 30 cm) o ungem cu putin ulei si intindem cu mainile aluatul pentru pizza de casa. Deasupra ungem cu ketchup. Peste, asezam salamul taiat rondele subtiri, sunca taiata cubulete sau taiata felii, mozzarella bucati,masline kalamata. Turnam ouale amestecate cu smantana , busuiocul uscat si oregano. Asezam si cateva feliute de rosii cherry. Radem cascavalul prin ochiurile mari de la razatoare .


Dam la cuptor pana ce pizza de casa se rumeneste deasupra.


Multa pofta ! Este delicioasa !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Sim0na 1

18.05.2012, 22:33

Foarte buna!!!

Angelina_Elena 1

25.05.2012, 06:13

fantastica!

Nicolae 1

30.01.2014, 14:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu sunca si salam de vara uscat