Mini-pizza cu ciuperci

de Xandrinne in Pizza, 13 Oct 2013 | 1011 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 ml faina,
  • 150 ml apa,
  • drojdie proaspata (cat o nuca),
  • 1 lingurita sare,
  • 1 lingurita zahar,
  • 2 linguri ulei,
  • ketchup (homemade, in cazul meu),
  • 1 conserva de ciuperci (eu am folosit ciuperci proaspete),
  • branza/cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini-pizza cu ciuperci:

Cernem faina si facem in mijloc o gropita, in care punem drojdia si presaram zaharul; turnam apa calduta si amestecam putin. Lasam asa 5-10 minute, dupa care incepem sa framantam aluatul, pana nu se mai lipeste de degete, avand grija sa incorporam si sarea si uleiul. Lasam la crescut o jumatate de ora, la loc cald, ferit de curent.

Taiem ciupercile bucati si le calim in unt, cateva minute, avand grija sa potrivim gustul de sare si piper.

Intindem foaia de aluat si decupam cercuri, cu ajutorul unui pahar; transferam cercurile de aluat in tava unsa cu ulei, punem deasupra fiecarui cerc cate o lingurita de ketchup, cate o lingurita de ciuperci, presaram branza rasa (sau cascaval ras) si coacem pana incepe sa se rumeneasca usor aluatul, pe margini.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-pizza cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Mini-pizza cu ciuperci-0
Mini-pizza cu ciuperci-1

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (8)

Cris2711

Cris2711 1

14.10.2013, 15:30

Bune

Xandrinne

Xandrinne 1

14.10.2013, 15:34

Rocsi

Rocsi 1

14.10.2013, 20:12

Ce bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!