Pizza de casa

de lacrimioara in Pizza, 12 Oct 2010 | 5978 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cani de faina,
  • 3linguri ulei,
  • apa calduta,
  • un praf de copt,
  • un praf de sare,
  • carnat de casa o bucata dupa dorinta,
  • bacon afumat,
  • un ardei rosu,
  • cateva ciuperci (eu am pus crude)se poate si ciuperci din conserva,
  • oregano sau condiment pizza cum am pus eu,
  • mozzarella(branza),
  • pasta de rosii.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casa:

Se face coca punem faina intr-un bol o amestecam cu praful de copt si framantam cu apa calduta dupa care punem uleiul, praful de sare si framantam cu apa calduta pana devine un aluat elastic,il lasam 30 minute sa stea.

intre timp taiem ardeiul carnatul si toate  ce trebuiesc taiate. Intindem aluatul in tava, amestecam pasta de rosii cam 3 linguri cu oregano ungem aluatul cu pasta  de rosii, apoi incepem sa punem carnatul taiat marunt ,bacon, ardeiul rosu ciupercile si ultima e mozzarella razalita.dam la cuptor 20-25 minute la 180 gr pana se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

mena29 1

13.10.2010, 08:38

si eu si eu

Corinuta 1

13.10.2010, 11:48

eleny2010 1

12.11.2010, 14:32

arata super... felicitari

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza aluat cu smantana