Pizza

de Aletta in Pizza, 29 Apr 2015 | 746 vizualizari

 

Aluatul pentru pizza il am de pe bucataras, se numeste : Aluat Clasic de Pizza.
Il recomand, e foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 700 g faina
  • 0,5 g sare
  • 6 linguri de ulei
  • 450 ml apa
  • 50 g drojdie
  • 2 lingurite zahar
  • 200 g ciuperci
  • 250 g sunca
  • 200 g mozzarella
  • 200 g cascaval ras
  • parmezan
  • pasta de tomate 100 g
  • busuioc
  • oregano
  • sare
  • piper
  • 3 linguri de ulei.
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Pentru aluat punem apa calduta cu cele 2 lingurite de zahar si drojdia la crescut timp de 15 minute.

Dupa ce au trecut cele 15 minute, intr-un bol punem faina, sarea si amestecul de drojdie si uleiul si omogenizam cu o lingura de lemn apoi cu mainile se framanta.

Se lasa la crescut 30 minute.

Ungem o tava cu unt apoi cu mainile asezam aluatul in tava, il intepam cu o furculita in cateva locuri pentru a preveni umflarea aluatului prea mult :)

Aluatul se unge cu o pasta formata din pasta de tomate, busuioc, oregano, ulei, sarea si piperul.

Se aseaza ingrediente in oricare ordine doriti.

 

 

TIPS-URI

1

Se pot adauga masline,ardei rosu gras sau prosciutto care ii da un gust foarte aromat .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Pizza-0
Pizza-1
Pizza-2
Pizza-3

COMENTARII (11)

Aletta

Aletta 1

01.05.2015, 11:29

Bya Ralu

Bya Ralu 1

01.05.2015, 19:31

Aletta

Aletta 1

02.05.2015, 11:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!