Pizza

de Aletta in Pizza, 29 Apr 2015 | 1158 vizualizari

 

Aluatul pentru pizza il am de pe bucataras, se numeste : Aluat Clasic de Pizza.
Il recomand, e foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 700 g faina
  • 0,5 g sare
  • 6 linguri de ulei
  • 450 ml apa
  • 50 g drojdie
  • 2 lingurite zahar
  • 200 g ciuperci
  • 250 g sunca
  • 200 g mozzarella
  • 200 g cascaval ras
  • parmezan
  • pasta de tomate 100 g
  • busuioc
  • oregano
  • sare
  • piper
  • 3 linguri de ulei.
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Pentru aluat punem apa calduta cu cele 2 lingurite de zahar si drojdia la crescut timp de 15 minute.


Dupa ce au trecut cele 15 minute, intr-un bol punem faina, sarea si amestecul de drojdie si uleiul si omogenizam cu o lingura de lemn apoi cu mainile se framanta.


Se lasa la crescut 30 minute.


Ungem o tava cu unt apoi cu mainile asezam aluatul in tava, il intepam cu o furculita in cateva locuri pentru a preveni umflarea aluatului prea mult :)


Aluatul se unge cu o pasta formata din pasta de tomate, busuioc, oregano, ulei, sarea si piperul.


Se aseaza ingrediente in oricare ordine doriti.


 

TIPS-URI

1

Se pot adauga masline,ardei rosu gras sau prosciutto care ii da un gust foarte aromat .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Aletta 1

01.05.2015, 11:29

Bya Ralu 1

01.05.2015, 19:31

Aletta 1

02.05.2015, 11:08

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

10060 puncte

Constelatialeu

8830 puncte

Lau

Lau 9

8350 puncte

Andreea Caroline

7840 puncte

mihaelar63

6880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de perisoare
  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat fara ou