Pizza

de Aletta in Pizza, 29 Apr 2015 | 2385 vizualizari

 

Aluatul pentru pizza il am de pe bucataras, se numeste : Aluat Clasic de Pizza.
Il recomand, e foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 700 g faina
  • 0,5 g sare
  • 6 linguri de ulei
  • 450 ml apa
  • 50 g drojdie
  • 2 lingurite zahar
  • 200 g ciuperci
  • 250 g sunca
  • 200 g mozzarella
  • 200 g cascaval ras
  • parmezan
  • pasta de tomate 100 g
  • busuioc
  • oregano
  • sare
  • piper
  • 3 linguri de ulei.
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Pentru aluat punem apa calduta cu cele 2 lingurite de zahar si drojdia la crescut timp de 15 minute.

Dupa ce au trecut cele 15 minute, intr-un bol punem faina, sarea si amestecul de drojdie si uleiul si omogenizam cu o lingura de lemn apoi cu mainile se framanta.

Se lasa la crescut 30 minute.

Ungem o tava cu unt apoi cu mainile asezam aluatul in tava, il intepam cu o furculita in cateva locuri pentru a preveni umflarea aluatului prea mult :)

Aluatul se unge cu o pasta formata din pasta de tomate, busuioc, oregano, ulei, sarea si piperul.

Se aseaza ingrediente in oricare ordine doriti.

 

TIPS-URI

1

Se pot adauga masline,ardei rosu gras sau prosciutto care ii da un gust foarte aromat .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza salami