Pizza

de Laly in Pizza, 8 Iun 2010 | 2098 vizualizari

 

Draga Ela una mare pentru tine.Cu rugamintea sa-i lasi si Nadinei.

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 400 gr faina
  • 25 gr drojdie (un cub),sau 2 plicuri cu drojdie uscata
  • 1 lingura de zahar
  • 125 ml apa calduta
  • 1 lingurita sare
  • 4 linguri cu ulei de masline
  • Pentru umplutura:
  • 1 cutie ciuperci
  • 100 gr kaizer
  • 3 carnati cabanos (sau orice fel de carnati aveti)
  • 100 gr masline taiate
  • 100 gr cascaval ras
  • 2 rosii
  • 1 ardei gras rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Preparare blat:

Din faina,drojdie,apa,sare,zahar si ulei sa prepara un aluat,care se lasa la crescut 30 minute.

Se face din aluat o painisoara mare sau se patru  mai mici.Se face o taietura in forma de cruce pe acestea si se presara cu un pic de faina.Se mai lasa sa creasca 20-30 minute. (Eu l-am lasat in cuptorul inchis ferit de curentii de aer).

Se incalzeste cuptorul.Se framanta bine,apoi se intinde in tava de la aragaz ,avand grija sa ridicam marginile un pic in sus.

Se unge cu suc de rosii sau ketchup dulce.

Se pune kaizerul,carnatii,ciupercile,maslinele,rosiile,ardeiul si la sfarsit cascavalul ras.

Se tine la cuptor cam 15-20 minute,in functie de cat de bine coace cuptorul.

Se serveste calda cu diferite ketchupuri.

 

 

 

 

TIPS-URI

1

Se poate folosi orice umplutura doriti

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Pizza-0
Pizza-1

COMENTARII (9)

nadina73

nadina73 1

08.06.2010, 16:46

vai zici ca ai desenat-o super multumesc tare mult sper ca ela nu a mancat-o toata ,stiam ca te gandesti si la minepacat ca nu pot sa dau mai mult de 5 furcu si 5 cutite

Rocsi

Rocsi 1

10.06.2010, 21:56

la cat de mare este am d eunde sa servesc si eu o feliuta

Dana Cristea - pusikmea

Dana Cristea - pusikmea 1

23.06.2010, 17:24

ce bine arata!!!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec glazurat cu citrice

de Rux 9

Chec glazurat cu...

ieri la 23:23

Supa cu tortellini si fasole verde

Supa cu...

ieri la 22:41

Prajitura Adelina

de mena29 3

Prajitura Adelina

ieri la 22:05