Pizza cu carne tocata

de Rahela Velicu in Pizza, 3 Noi 2021 | 3318 vizualizari

 

Ce faci atunci cand ai putina carne tocata? Pizza :) 

 

INGREDIENTE

Ingrediente aluat:

  • 250 ml apa calduta
  • 20 gr ulei de floarea soarelui
  • 380-390 gr faina
  • 1 plic de drojdie uscata
  • 1/2 lingurita de zahar
  • 1/2 lingurita de sare

Ingrediente umplutura:

  • 500 gr carne tocata + ardei boia dulce+ piper+ sare+ 2 linguri de ulei
  • 100 gr masline
  • 2 ardei grasi
  • ketchup
  • oregano
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu carne tocata:

Mai intai punem apa calduta cu zaharul intr-un bol. Adaugam drojdia si o dizolvam bine.

Adaugam faina si sarea si framantam un aluat moale, dar nelipicios. Lasam aluatul la dospit in loc calduros timp de 1 ora.

Carnea tocata o calim cu 2 linguri de ulei, ardei boia, sare si piper pentru a fi suficient de gatita.

Impartim aluatul de pizza in 2 parti. Intindem o parte si o punem in tava. Ungem pizza cu ketchup, presaram cascaval, punem carne tocata, ardei rosu taiat julienne si masline tocate marunt.

Coacem pizza in cuptorul preincalzit la 180 de grade. Dupa 20 de minute, presaram deasupra cascaval si mai dam 2 minute la cuptor. Este suficient, pizza ar trebui sa fie gatita, dar depinde si de cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Rahela Velicu 1

04.11.2021, 15:40

Rocsi 1

04.11.2021, 20:45

As veni si eu la o felie mare! Imi place foarte mult!

Rahela Velicu 1

04.11.2021, 21:20

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza casei cu blat din faina integrala