Pizza rapida la tigaie

de Mitinita in Pizza, 3 Oct 2013 | 4717 vizualizari

 

Am mai cochetat cu ideea asta,dar asta vara la tara,dupa ce am mancat niste turte,mi-am reamintit de pizza asta.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru aluat:
  • 25 gr drojdie proaspata
  • 300 ml apa calduta
  • o lingurita de zahar
  • 500 gr faina
  • o lingurita de sare
  • Ingrediente pentru pizza:
  • 100-150gr salam uscat german
  • 200 gr de cas
  • 4 linguri de pasta de tomate
  • 2 linguri de ulei de masline extra virgin
  • 1 lingurita fulgi de ardei iute Kotanyi
  • 1/2 lingurita oregano
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza rapida la tigaie:

Aluatul de pizza

Intr-un bol,punem putina apa,drojdia si sarea. Lasam cateva minute deoparte,apoi adaugam restul de apa,faina si framantam un aluat.

Acoperim bolul cu o casca de dus si introducem bolul in cuptorul cu microunde. Acolo este ferit de curent si va creste frumos.Lasam sa se dubleze ca volum.

Asamblare:

Luam jumatate din aluat si il intindem pe masa de lucru,pe care am presarat faina.

Incalzim pe foc o tigaie,cand s-a infierbantat punem aluatul de pizza.Lasam sa se rumeneasca pe o parte,intoarcem si punem jumatate din ingrediente (salam,cas,ulei de masline)

Punam capacul si lasam la foc mic cinci minute. Luam capacul si presaram jumatate din oregano si fulgii de ardei iute. Condimentam cu sare si piper.

Procedam la fel si cu a doua pizza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza rapida la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

Corinuta 1

04.10.2013, 15:23

Si eu tre sa fac din asta!

Sim0na 1

07.10.2013, 09:36

Ce poate fi mai buna decat o pizza rapida?!

Sylvia 1

09.10.2013, 10:59

super arata , bravo !!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu Chorizo