Pizza a la danu

de danucrazyone in Pizza, 3 Oct 2013 | 495 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente aluat
  • 500gr faina
  • 300ml apa calduta
  • 30gr drojdie
  • 2 linguri lapte
  • 1 lingurite zahar
  • 2 lingurite sare
  • 2 linguri ulei de masline
  • Ingrediente topping
  • cascaval
  • branza telemea
  • carnati afumati picanti
  • sunca
  • salam uscat
  • ciuperci proaspete
  • ardei kapia
  • porumb
  • Ingrediente sos rosu pizza
  • 500 ml bulion
  • 100gr masline
  • oregano
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • Ingrediente sos alb pizza
  • 300gr maioneza
  • 200ml smantana
  • tarhon
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita zahar
  • 1lingura sos soya
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza a la danu:

Se amesteca intr-un vas laptele,drojdia,uleiul,zaharul si se lasa 10 minute deoparte


Se amesteca faina cu sarea ,apa ,si maiaua (de mai sus)si framantam un aluat mai moale pe care il punem la dospit 30 de minute intr-un vas acoperit


Sos rosu- amestecam in blender bulionul, maslinele ,oregano,sare si piper pana la omogenizare


Sos alb-amestecam maioneza cu smantana,tarhonul,sarea ,piperul, zaharul si sossul soya cu telul


Luam 300 gr de aluat pe care il intindem cu mana si formam un blat .


Pe blat punem sos rosu ,cascavalul ras , telemeaua rasa ,carnurile ,ciupercile ardeii si porumbul cam in aceasta ordine si dam la cuptor aproximativ 10 minute (in functie de cuptorul fiecaruia).


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza a la danu" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu sarmale