Pizza blanca

de Mitinita in Pizza, 1 Mai 2011 | 3147 vizualizari

COMENTARII (10)

Lau 1

01.05.2011, 20:20

super

mihaelaM 1

01.05.2011, 20:47

tare buna

La Ancuta 1

01.05.2011, 21:00

kamy 1

01.05.2011, 21:02

1 cub de drojdie se pune la 1 kg de faina in mod normal sunt cuburi de drojdie de 42 gr la1 kg faina si de 25 gr la 500 gr faina

Mitinita 1

01.05.2011, 21:13

kamy,la noi sunt numai de 25 de gr sau de 500 de gr

MotanLaOale 1

02.05.2011, 08:47

RuxyRux 1

02.05.2011, 08:49

Miti jos cu palaria arata perfect!!!
Eu drojdie proaspata nu mai folosesc de cand am avut in casa era in termen si cum intotdeauna gust... era amara ca fierea...Doamne!!! De atunci cumpar numai uscata la plic si nu mai am probleme

mirela0911 1

02.05.2011, 17:51

excelenta e

Cris2711 1

02.05.2011, 20:34

Pizza Italia Bianco Viva Italia,Viva Mitinita

Ligia Bxl 1

23.07.2013, 16:32

ce bine arata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza Ardeleneasca