Pizza Calzone

de diana_k in Pizza, 5 Oct 2013 | 866 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat
  • 500g faina
  • 300 ml apa calduta
  • 1 cub de drojdie (42g)
  • 1 lingura sare
  • 1 linguri zahar
  • 3 linguri de ulei de masline
  • umplutura
  • branza
  • ceapa rosie
  • salam uscat
  • ketchup
  • pasta de ardei iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Calzone:


In apa calduta cu zahar se dizolva drojdia si se presara putina faina. Se lasa la creascut 10 minute.
Faina cernuta se pune intr-un vas, se adauag asarea intr-o parte si se face  groapa in mijloc, se toarna drojdia si uleiul, se amesteca si se framanta un aluat moale, ce nu mai lipeste si se lasa la crescut o ora.

Se imparte aluatul in 8 bucati. Se intinde fiecare bucata de aluat, se unge cu ketchup si un strop de pasta iute de ardei, se presara busuiocul, branza, ceapa feliata si salamul si se lipesc capetele.

Se incinge o tigaie cu fundul gros se toarna un strop de ulei si se pune pizza la copt sub cap pe ambele parti.

Pofta buna!

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Calzone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Pizza Calzone-0
Pizza Calzone-1
Pizza Calzone-2
Pizza Calzone-3
Pizza Calzone-4
Pizza Calzone-5

COMENTARII (11)

Rocsi

Rocsi 1

06.10.2013, 12:24

Buna pizza

Bunica

Bunica 1

09.10.2013, 15:54

babi5

babi5 1

15.12.2014, 15:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!