Pizza Calzone

de diana_k in Pizza, 5 Oct 2013 | 1153 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat
  • 500g faina
  • 300 ml apa calduta
  • 1 cub de drojdie (42g)
  • 1 lingura sare
  • 1 linguri zahar
  • 3 linguri de ulei de masline
  • umplutura
  • branza
  • ceapa rosie
  • salam uscat
  • ketchup
  • pasta de ardei iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Calzone:



In apa calduta cu zahar se dizolva drojdia si se presara putina faina. Se lasa la creascut 10 minute.

Faina cernuta se pune intr-un vas, se adauag asarea intr-o parte si se face groapa in mijloc, se toarna drojdia si uleiul, se amesteca si se framanta un aluat moale, ce nu mai lipeste si se lasa la crescut o ora.


Se imparte aluatul in 8 bucati. Se intinde fiecare bucata de aluat, se unge cu ketchup si un strop de pasta iute de ardei, se presara busuiocul, branza, ceapa feliata si salamul si se lipesc capetele.


Se incinge o tigaie cu fundul gros se toarna un strop de ulei si se pune pizza la copt sub cap pe ambele parti.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Calzone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Rocsi 1

06.10.2013, 12:24

Buna pizza

Bunica 1

09.10.2013, 15:54

babi5 1

15.12.2014, 15:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort diplomat cu iaurt si ananas
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu coronita