Pizza capriciosa

de Oana in Pizza, 25 Apr 2010 | 6577 vizualizari

 

Foarte rapida!

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 250 ml lapte rece
  • 2 linguri ulei de masline
  • o lingura rasa cu sare
  • 300 g faina
  • o lingura rasa cu drojdie granulata
  • Topping:
  • sunca presata
  • masline
  • anghinare la conserva
  • cascaval ementaler ras
  • sos de rosii
  • busuioc uscat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza capriciosa:

Pentru aluat, se pune faina intr-un castron, se adauga uleiul, sarea si drojdia, apoi se toarna laptele rece, incorporand lejer, fie cu mixerul, fie cu lingura. Se framanta un aluat care nu se mai lipeste de maini, se acopera cu folie de plastic si se lasa la frigider 20 de minute.


Tava pentru pizza se unge cu putin ulei, se intinde apoi aluatul cu mana. Se pune deasupra sosul de rosii, se presara busuioc uscat. Apoi se pune cascavalul ras, sau mozzarella (eu nu am avut) si restul ingredientelor: sunca taiata fasii, rondelele de masline si inimile de anghinare taie pe jumatate (si scurse inainte de zeama). Se mai pune un rand de cascaval deasupra si se baga in cuptorul incins dinainte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza capriciosa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Oana 1

26.04.2010, 20:13

Nadina, e o leguma, cred ca asa ii zice in spaniola...nu stiu sigur...carciofi in italiana, parca

epurasha2bb 1

27.04.2010, 16:44

super arata! nu am facut niciodata cu anghinare!

mamidesara 1

15.05.2010, 16:00

carciofi sunt deliciosi in pizza, wow ce m-as arunca pe o bucata pt reteta!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6624 puncte

Constelatialeu

4475 puncte

Rocsi

4453 puncte

Ksenya

3965 puncte

Panacris

3756 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort Eszterhazy
  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

  • 30

    L

  • 31

    MA

  • 01

    MI

RETETA RECOMANDATA
Pizza deliciosa