Pizza capriciosa

de Oana in Pizza, 25 Apr 2010 | 8681 vizualizari

 

Foarte rapida!

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 250 ml lapte rece
  • 2 linguri ulei de masline
  • o lingura rasa cu sare
  • 300 g faina
  • o lingura rasa cu drojdie granulata
  • Topping:
  • sunca presata
  • masline
  • anghinare la conserva
  • cascaval ementaler ras
  • sos de rosii
  • busuioc uscat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza capriciosa:

Pentru aluat, se pune faina intr-un castron, se adauga uleiul, sarea si drojdia, apoi se toarna laptele rece, incorporand lejer, fie cu mixerul, fie cu lingura. Se framanta un aluat care nu se mai lipeste de maini, se acopera cu folie de plastic si se lasa la frigider 20 de minute.

Tava pentru pizza se unge cu putin ulei, se intinde apoi aluatul cu mana. Se pune deasupra sosul de rosii, se presara busuioc uscat. Apoi se pune cascavalul ras, sau mozzarella (eu nu am avut) si restul ingredientelor: sunca taiata fasii, rondelele de masline si inimile de anghinare taie pe jumatate (si scurse inainte de zeama). Se mai pune un rand de cascaval deasupra si se baga in cuptorul incins dinainte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza capriciosa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Oana 1

26.04.2010, 20:13

Nadina, e o leguma, cred ca asa ii zice in spaniola...nu stiu sigur...carciofi in italiana, parca

epurasha2bb 1

27.04.2010, 16:44

super arata! nu am facut niciodata cu anghinare!

mamidesara 1

15.05.2010, 16:00

carciofi sunt deliciosi in pizza, wow ce m-as arunca pe o bucata pt reteta!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pizza "Criss" - cu ciuperci si masline