Pizza casei

de Xandrinne in Pizza, 12 Oct 2013 | 712 vizualizari

 

Asta e combinatia de ingrediente care ii place sotului meu :)

 

INGREDIENTE

  • 300 ml faina,
  • 150 ml apa,
  • drojdie proaspata (cat o nuca),
  • 1 lingurita sare,
  • 1 lingurita zahar,
  • 2 linguri ulei,
  • sos de rosii,
  • 200 g salam,
  • 150 g muschi,
  • 1 fir cabanos,
  • branza rasa (cas pus cu sare, pentru iarna), dupa gust,
  • cascaval ras,
  • 2 ardei grasi rosii,
  • 2-3 rosii,
  • 1 ou,
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza casei:

Cernem faina si facem in mijloc o gropita, in care punem drojdia si presaram zaharul; turnam apa calduta si amestecam putin. Lasam asa 5-10 minute, dupa care incepem sa framantam aluatul, pana nu se mai lipeste de degete, avand grija sa incorporam si sarea si uleiul. Lasam la crescut o jumatate de ora, la loc cald, ferit de curent.


Taiem cubulete salamul si muschiul, feliem cabanosul, radem branza, cascavalul, feliem rosiile, taiem julienne ardeii.


Intindem foaia de aluat in tava unsa cu ulei. Punem peste aluat sos de rosii (eu acopar bine foaia cu sos, caci asa e comanda :D); in sos obisnuiesc sa pun si niste oregano. Presarem peste aluat cubuletele de de salam si muschi, presaram branza, feliile de cabanos, feliile de rosii si fasiile de ardei. Turnam peste pizza oul batut (v-am zis, asa e comanda), stropim cu sos de rosii, presaram cascavalul ras si coacem 25-30 de minute (in functie de cuptor).


Pe final adaugam frunzulite de busuioc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza casei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Xandrinne 1

13.10.2013, 08:01

FlaviaD 1

13.10.2013, 16:19

Lia_ 1

13.10.2013, 23:34

asta e alta bunacoine ca m-am apucat de citit de sus in jos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu sunca si salam de vara uscat