Pide

de -Miti- in Pizza, 11 Noi 2012 | 7650 vizualizari

 

Facuta special ptr newsletterul Kotanyi , o vom face des de acum incolo.

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 250 ml de apa calduta
  • 25 gr de drojdie proaspata
  • 1 lingurita de zahar
  • 500 gr faina
  • 1 lingurita de sare
  • Pentru umplutura:
  • 250 gr carne tocata amestec
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 1/2 lingurita de coaja de lamaie Kotanyi
  • 1 lingurita de chili pul biber (sau dupa gust) Kotanyi
  • sare si piper
  • patrunjel proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pide:

Aluatul: Intr-un bol, punem apa, drojdia si zaharul si il lasam deoparte 5 minute. Adaugam faina cernuta si framantam un aluat. La sfarstit, adaugam si sarea. Acoperim bolul cu un prosop de bucatarie umed si il lasam intr-un loc cald, pana isi dubleaza volumul. De obicei, folosesc cuptorul cu microunde, deoarece bolul este ferit de curent.


Umplutura: Ceapa si ardeiul gras se taie marunt cu robotul si se amesteca impreuna cu restul ingredientelor. Adaugam si patrunjel proaspat tocat. Aluatul se desparte in 4 bucati si intindem fiecare bucata. Adaugam umplutura la mijloc si ridicam putin marginile, iar capetele le indoim. Se unge marginea cu iaurt si se baga la cuptorul preincalzit. Se tin la cuptor pana incepe sa se rumeneasca marginea si carnea este facuta. Se serveste cu patrunjel proaspat, eventual si cu felii de lamaie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pide" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

Lau 1

01.12.2012, 18:05

Anett 1

29.03.2013, 19:34

hmmm senzational!

DIANA B 1

23.04.2013, 07:48

Se pare c-ai omis o consoana , asa-i ? (glumesc si io de dimineata)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pide cu branza si susan