Pizza cu blat din faina integrala

de alinutzika in Pizza, 25 Aug 2011 | 4426 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • sare
  • 1 cana jumate de faina integrala de garu
  • 1 plic praf de copt
  • apa (cat cuprinde aluatul)
  • ulei (cat sa nu se mai lipeasca de maini aluatul)
  • Pentru topping:
  • ardei de culori diferite
  • parizer de pui
  • dovlecei
  • ketcup
  • rosii
  • telemea
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu blat din faina integrala:

Se face un aluat suficient de tare din faina, apa, sare, praf de copt, apa si ulei.

Se da o forma rotunda , de 1 cm grosime si se unge cu ketcup. Se asaza peste blat parizerul, ardeii, rosiile, dovleceii, iar la urma telemeaua rasa.

Eu am copt pizza in tigaia Hot-pan, dar voi puteti ori sa o faceti in tigaie antiaderenta, ori sa o bagati la cuptor, la foc putin mai iute, pentru 15 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat din faina integrala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Pizza cu blat din faina integrala-0
Pizza cu blat din faina integrala-1
Pizza cu blat din faina integrala-2
Pizza cu blat din faina integrala-3
Pizza cu blat din faina integrala-4

COMENTARII (15)

divainbucatarie

divainbucatarie 1

26.08.2011, 09:01

adry88

adry88 1

26.08.2011, 20:48

la pizza ma invit singura

alinutzika

alinutzika 1

27.08.2011, 00:31

este loc si pentru tine.....

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!