Pizza 4 in 1

de amalia01 in Pizza, 10 Oct 2013 | 625 vizualizari

 

Fiindca nu am ajuns la o intelegere cu ce sa fie pizza familiala din aceasta seara, am facut una pentru toti: canibale pentru sot,cu ton pentru mama-soacra,cu sunca si porumb pentru Alessia si cu pui si ciuperci pentru mine...

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 1 cana apa calduta,
  • 1 praf de sare,
  • 100 g unt,
  • 10 g drojdie,
  • faina cat cuprinde
  • Umplutura:
  • 200 g sunca de pui
  • 100 g pastrama de pui
  • 50 g slaninuta afumata
  • 50 g salam uscat
  • 1 fir carnat afumat
  • 1 conserva de ton bucati
  • 100 g ciuperci din conserva
  • 150 g porumb dulce
  • 150 g cascaval ras
  • ketchup Univer
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza 4 in 1:

Aluat:

-  se pune drojdia într-un pahar înalt sau o crăticioară împreună cu sarea, zahărul, două linguri de făină şi aproximativ 100 ml de apă calduţă,într-un loc cald,pentru 15 minute

- se cerne făina, dacă e cazul, şi se adauga maiaua şi uleiul ;se frământa, din exterior spre interior, adăugând încet apă călduţă,  timp de 10 minute, pentru ca drojdia şi restul ingredientelor să  se amestece bine;aluatul trebuie să fie elastic, relativ moale, cât să se ia de pe mână;

- se pune aluatul la dospit, acoperit, la loc cald şi se lasa minim 30 de minute;

- se intinde cu sucitorul ,apoi se aseaza in tava in care ai pus hartie pentru copt si se mai lasa la dospit 10 minute;

Umplutura:

- se unge aluatul cu ketchup;

- se imparte aluatul in 4;

- pe un sfert se presara sunca,salam,carnat,pui,slanina,ciuperci,cascaval si porumb;

- pe un alt sfert aranjezi sunca,cascaval si boabe de porumb;

- pe al 3-lea sfert presari pastrama de pui,sunca,ciuperci,cascaval si porumb;

- pe ultimul sfert asezi tonul,porumb si cascaval;

- dai la cuptor pentru 30 minute si servesti imediat,cu ketchup Univer;

 

RETETA IN IMAGINI

Pizza 4 in 1-0
Pizza 4 in 1-1
Pizza 4 in 1-2
Pizza 4 in 1-3
Pizza 4 in 1-4
Pizza 4 in 1-5
Pizza 4 in 1-6

COMENTARII (1)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

10.10.2013, 21:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!