Pizza 4 in 1

de amalia01 in Pizza, 10 Oct 2013 | 781 vizualizari

 

Fiindca nu am ajuns la o intelegere cu ce sa fie pizza familiala din aceasta seara, am facut una pentru toti: canibale pentru sot,cu ton pentru mama-soacra,cu sunca si porumb pentru Alessia si cu pui si ciuperci pentru mine...

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 1 cana apa calduta,
  • 1 praf de sare,
  • 100 g unt,
  • 10 g drojdie,
  • faina cat cuprinde
  • Umplutura:
  • 200 g sunca de pui
  • 100 g pastrama de pui
  • 50 g slaninuta afumata
  • 50 g salam uscat
  • 1 fir carnat afumat
  • 1 conserva de ton bucati
  • 100 g ciuperci din conserva
  • 150 g porumb dulce
  • 150 g cascaval ras
  • ketchup Univer
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza 4 in 1:

Aluat:


- se pune drojdia într-un pahar înalt sau o crăticioară împreună cu sarea, zahărul, două linguri de făină şi aproximativ 100 ml de apă calduţă,într-un loc cald,pentru 15 minute


- se cerne făina, dacă e cazul, şi se adauga maiaua şi uleiul ;se frământa, din exterior spre interior, adăugând încet apă călduţă, timp de 10 minute, pentru ca drojdia şi restul ingredientelor să se amestece bine;aluatul trebuie să fie elastic, relativ moale, cât să se ia de pe mână;


- se pune aluatul la dospit, acoperit, la loc cald şi se lasa minim 30 de minute;


- se intinde cu sucitorul ,apoi se aseaza in tava in care ai pus hartie pentru copt si se mai lasa la dospit 10 minute;


Umplutura:


- se unge aluatul cu ketchup;


- se imparte aluatul in 4;


- pe un sfert se presara sunca,salam,carnat,pui,slanina,ciuperci,cascaval si porumb;


- pe un alt sfert aranjezi sunca,cascaval si boabe de porumb;


- pe al 3-lea sfert presari pastrama de pui,sunca,ciuperci,cascaval si porumb;


- pe ultimul sfert asezi tonul,porumb si cascaval;


- dai la cuptor pentru 30 minute si servesti imediat,cu ketchup Univer;

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza 4 in 1" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

MotanLaOale 1

10.10.2013, 21:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogosi cu scortisoara

ieri la 20:31

Mini tarte cu crema de vanilie si fructe

ieri la 20:30

Linte cu carnati cabanos

de Ina 7

ieri la 20:25

Placinta cu branza dulce

ieri la 20:23

RETETA RECOMANDATA
Pizza simpla de casa