Pizza cu ton in forma de tarta

de Lavinia in Pizza, 22 Apr 2013 | 2154 vizualizari

 

Mi-a facut Sidy o pofta nebuna de pizza cu ton asa ca am trecut la treaba..

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 200-250 g faina
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita zahar
  • 3 linguri de ulei
  • apa calduta cat cuprinde pt un aluat moale care nu se lipeste de maini
  • Topping:  
  • 200 g pulpa de rosii
  • 1 lingurita oregano
  • 2 catei de usturoi
  • o ceapa rosie micuta
  • 1 conserva de ton strecurata bine de apa/ulei
  • 200 g ciuperci
  • 5-6 masline
  • cascaval

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ton in forma de tarta:

Pentru aluat amestecam faina cu sarea,zaharul ,drojdia si apa calduta,adaugam uleiul si framantam pana se incorporeaza bine apoi lasam aluatul la dospit timp de 25-30 de min.

Intindem o foaie subtire de aluat si il punem intr-o tava de tarta unsa cu putin unt/ulei.

Amestecam pulpa de rosii cu oregano si usturoiul taiat marunt apoi o intindem pe toata suprafata aluatului.

Adaugam si tonul,ceapa taiata ,ciupercile si maslinele si introducem pizza la cuptor pana se rumeneste usor pe margini,adaugam si cascavalul ras si mai lasam inca 3-4 min pana se topeste complet cascavalul.

POFTA BUNA!

TIPS-URI

1

 Puteti inlocui ciupercile cu porumb.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ton in forma de tarta" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de curcan cu sos de gutui
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema cu legume si carne de pui

ieri la 19:24

Gogosari in sos de mustar

ieri la 18:42

Supa din piept de curcan cu taitei de casa la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 21:27

Cartofi in crusta de sare la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 20:03

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ton