Pizza cu ton in forma de tarta

de Lavinia in Pizza, 22 Apr 2013 | 961 vizualizari

 

Mi-a facut Sidy o pofta nebuna de pizza cu ton asa ca am trecut la treaba..

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 200-250 g faina
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita zahar
  • 3 linguri de ulei
  • apa calduta cat cuprinde pt un aluat moale care nu se lipeste de maini
  • Topping:  
  • 200 g pulpa de rosii
  • 1 lingurita oregano
  • 2 catei de usturoi
  • o ceapa rosie micuta
  • 1 conserva de ton strecurata bine de apa/ulei
  • 200 g ciuperci
  • 5-6 masline
  • cascaval

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ton in forma de tarta:

Pentru aluat amestecam faina cu sarea,zaharul ,drojdia si apa calduta,adaugam uleiul si framantam pana se incorporeaza bine apoi lasam aluatul la dospit timp de 25-30 de min.


Intindem o foaie subtire de aluat si il punem intr-o tava de tarta unsa cu putin unt/ulei.


Amestecam pulpa de rosii cu oregano si usturoiul taiat marunt apoi o intindem pe toata suprafata aluatului.


Adaugam si tonul,ceapa taiata ,ciupercile si maslinele si introducem pizza la cuptor pana se rumeneste usor pe margini,adaugam si cascavalul ras si mai lasam inca 3-4 min pana se topeste complet cascavalul.


POFTA BUNA!

 

TIPS-URI

1

 Puteti inlocui ciupercile cu porumb.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ton in forma de tarta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Lavinia 1

22.04.2013, 18:15

Multumesc

CookieMonster 1

23.04.2013, 16:56

delicioasa !!!

Lavinia 1

23.04.2013, 17:18

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ton (varianta mea)