Pizza cu aluat de paine

de COSTEO in Pizza, 4 Apr 2013 | 5782 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 2 oua
  • 1 cub drojdie
  • 100 gr carnati afumati
  • 100 pastrama
  • 150 gr sunca presata
  • 1 rotita cascaval
  • 3-4 fire ceapa verde
  • sare
  • piper
  • suc rosii
  • 1 ardei gras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu aluat de paine:

Se face aluat ca pentru paine .Adica intr-un castron se pune cantitatea de faina precizata facem o gaura in mijloc apoi punem sare ,1 ou si drojdia cu putina apa calduta si apoi framantam bine ,la framantat mai adaugam si putin ulei si se lasa sa creasca aluatul, apoi il intindem si il punem intr-o tava intinsa.Tava se unge cu un strop de ulei si se pune hartie de copt.


Dupa ce am intins aluatul in tava batem un ou bine si punem suc de rosi peste el si iar mestecam,se unge aluatul din tava cu oul si sucul de rosii.


Cascavalul il dam pe razatoarea mare si il presaram pe toata portiunea de aluat.


Sunca presata, si pastrama se taie fasii ,dar nu prea subtiri, mai groase si putin mai late si se pun peste tot aluatul.Carnatii se taie rondele si punem peste blat.


La sfarsit se mai pune o tura de cascaval si se stropeste cu suc de rosii,si firele de ceapa verde,ardel gras taiat fasii.


Se da la cuptor pt jumatate de ora la 170 grade.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu aluat de paine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

COSTEO 1

05.04.2013, 22:03

Da asa este ai mare dreptate,pt ca iese si mai bun,mie unul nu prea imi place cu blat cumparat

RuxyRux 1

05.04.2013, 22:04

Normal...nimic nu se compara cu ce prepari in casa mai ales ca stii exact ce pui!

COSTEO 1

05.04.2013, 22:47

de exemplu eu nu ma agit sa mananc prajituri de la cofetarie pt ca sunt prea dulci si nu sti cum sunt facute.Sunt mai bune de casa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Pizza din felii de paine