Pizza cu aluat fraged

de violeta30 in Pizza, 9 Noi 2014 | 1718 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 400 gr faina
  • 3 linguri ulei
  • 15 gr drojdie
  • 1 lingurita de zahar
  • 3 linguri sana
  • sare
  • 1 cana de apa calduta
  • Umplutura:
  • sunca de pui
  • carnati cabanos
  • cascaval
  • ciuperci
  • ardei tocat fin
  • ceapa tocata fin
  • ketchup
  • masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu aluat fraged:

Aluat:


Se pune faina intr-un vas adanc. Se freaca drojdia cu zaharul. Se face o adancitura in faina si se pune sana, sarea, uleiul, apa si drojdia. Se framanta aluatul bine, daca mai cere faina se mai adauga (nu trebuie sa iasa foarte vartos). Se lasa 10-15 minute de o parte, la crescut.


Se fac 3 bilute din coca. Ies cam 3 bucati de pizza destul de maricele. Se intinde in functie de tava. Se unge tava cu lei si se pune aluatul. Peste aluat se pun 2 linguri de ketchup si se intinde bine pe toata suprafata. Se adauga mezelurile si rondele de cabanos, iar deasupra se presara cascaval ras, ciuperci, ardei, masline si ceapa. Se introduce la cuptor pana se rumeneste bine.


Se serveste cu ketchup.


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu aluat fraged" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Gherca Daniela 1

09.11.2014, 20:47

Buna pizza!

MotanLaOale 1

10.11.2014, 00:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Kinder Bueno
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortellini cu carne si legume

ieri la 14:43

Desert tort Anca

de Ancutsa 5

ieri la 11:46

Salata Caprese

de RODIMUR 5

ieri la 11:15

Ciuperci cu bacon si oua, la cuptor

de Rocsi 9

pe 21.06 la 21:28

Desert bomboane Raffaello, cu arahide

de RODIMUR 5

pe 21.06 la 21:03

RETETA RECOMANDATA
Pizza de casa