Pizza cu aluat fraged

de violeta30 in Pizza, 9 Noi 2014 | 1364 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 400 gr faina
  • 3 linguri ulei
  • 15 gr drojdie
  • 1 lingurita de zahar
  • 3 linguri sana
  • sare
  • 1 cana de apa calduta
  • Umplutura:
  • sunca de pui
  • carnati cabanos
  • cascaval
  • ciuperci
  • ardei tocat fin
  • ceapa tocata fin
  • ketchup
  • masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu aluat fraged:

Aluat:


Se pune faina intr-un vas adanc. Se freaca drojdia cu zaharul. Se face o adancitura in faina si se pune sana, sarea, uleiul, apa si drojdia. Se framanta aluatul bine, daca mai cere faina se mai adauga (nu trebuie sa iasa foarte vartos). Se lasa 10-15 minute de o parte, la crescut.


Se fac 3 bilute din coca. Ies cam 3 bucati de pizza destul de maricele. Se intinde in functie de tava. Se unge tava cu lei si se pune aluatul. Peste aluat se pun 2 linguri de ketchup si se intinde bine pe toata suprafata. Se adauga mezelurile si rondele de cabanos, iar deasupra se presara cascaval ras, ciuperci, ardei, masline si ceapa. Se introduce la cuptor pana se rumeneste bine.


Se serveste cu ketchup.


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu aluat fraged" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 28 %
499.99 lei
359.99 lei

COMENTARII (2)

Gherca Daniela 1

09.11.2014, 20:47

Buna pizza!

MotanLaOale 1

10.11.2014, 00:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Lulu
  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pernute de pizza