Pizza cu aluat pufos

de Ubulika in Pizza, 2 Oct 2012 | 5666 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet drojdie uscata
  • 125 apa calda
  • 125 apa rece
  • 1 lingura cu varf de zahar
  • 1 lingura rasa de sare
  • cca 400 gr de faina
  • 2-3 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu aluat pufos:

Amestecam drojdia cu apa calduta si le lasam intr-un bol.In alt bol punem zaharul,sarea,uleiul si apa rece.

Punem faina intr-un alt vas si facem o gropita la mijloc.Turnam alternativ apa calda si apa rece si framantam pana iese un aluat elastic ce nu se mai lipeste de maini.

Cand e gata il facem o bila si il punem intr-un vas curat stropit cu putin ulei de masline.

Acoperim cu un prosop si il lasam sa creasca cam 2h la caldura.

Se tapeteaza cu hartie de copt si punem aluatul in tava.Il ungem cu sos de tomate,condimentam si punem toppingul.

In cazul meu:

salam,sunca,ciuperci,porumb,cascaval.

Se da la cuptorul preincalzit 30-40 min,in functie de cat de rumenita si crocanta vreti sa fie.Eu am lasat 40 dar era mai bine daca o tineam doar 30..ca a iesit cam crocanta.

In ultimele 10 minute punem cascavalul ras.

Se stropeste cu ketckup.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu aluat pufos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

dobrezaira 1

03.10.2012, 11:02

chiar este nemaipomenita, abia am reusit sa pozez si eu o felie. Blatul este intr-adevar pufos, a iesit dementiala.

Ubulika 1

03.10.2012, 12:43

Lau 1

03.10.2012, 15:29

place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura turnata, cu branza, coacaze negre si cirese

de oanapl 7

ieri la 19:52

Salata cu cartofi, masline si somon

de oanapl 7

ieri la 19:12

Tort cu clatite si fructe

pe 17.08 la 16:25

Ciorba cu perisoare din carne de porc  si taitei de casa

de Caty 1

pe 16.08 la 19:08

Prajitura  de post cu gem de prune si miez de nuca

de Caty 1

pe 16.08 la 09:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

2298 puncte

Panacris

1712 puncte

Constelatialeu

1155 puncte

 Merisor

1000 puncte

abstract01

974 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza în stil româno-italian