Pizza Canibale

de marcela1979 in Pizza, 28 Sep 2013 | 2437 vizualizari

 

Pentru sotul meu ...

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina alba
  • 1 plic drojdie granule
  • 200 ml apa
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare,piper,oregano
  • ketchup univer
  • 100 gr mozzarella
  • 2 crenvusti
  • 150 gr sunca de pui
  • 100 gr salam ardelenesc
  • 100 gr salam de vara
  • 100 de gr slaninuta cu boia cu ceva carne pe ea
  • 1/2 ardei rosu
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Canibale:

Se cerne faina alba se pune drojdia uscata,apa putina sare si se framanta un aluat la care se mai adauga si uleiul de masline.Se lasa la dospit.

Cand a dospit se intinde aluatul intr-o foaie subtire si se pune in tava.Peste aluatul din tava se pune ketchup ,ardeiul gras taiat rondele,se aseaza salamul ardelenesc,salamul de vara crenvusti rondele,fasii de sunca de pui,slaninuta taiata feliute si mozarella razuita.Se da la cuptorul preincalzit circa 20- 30 de minute.

Cand s a copt se serveste calda cu ketchup sau fara .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Canibale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Andreea Caroline 1

28.09.2013, 22:04

marcela1979 1

28.09.2013, 22:34

multumesc tuturor

Panacris 1

07.10.2013, 09:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!