Pizza cu de toate (motaneasca)

de MotanLaOale in Pizza, 14 Oct 2013 | 9948 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat pentru pizza
  • 100 g ceafa afumata
  • 100 g jambon afumat
  • 100 g carnat uscat
  • 100 g costita afumata
  • 1 ceapa rosie mica
  • 50 g ciuperci
  • 40 g masline
  • 1 ardei
  • 1 rosie
  • 250 g cascaval Delaco
  • 100 ml pulpa de rosii
  • ketchup Univer
  • oregano
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu de toate (motaneasca):

Aluatul se prepara ca in reteta mea "Aluat clasic de pizza".

 Se intinde aluatul in tava unsa cu ulei si se inteapa cu furculita pe toata suprafata.

 Se intinde pulpa de rosii si ketchupul Univer si se presara oregano si piper.

 Toate ingredientele trebuia sa fie feliate cat mai subtire.

 Se pun ingredientele in ordinea dorita pe toata suprafata aluatului.

 Se rade cascavalul deasupra, intai pe razatoarea mare si la urma pe razatoarea mica.

 Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 25-30 minute.

 Este gata cand este rumenita frumos.

 Se serveste cu ketchup Univer.

 Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Ingredientele trebuie feliate foarte subtiri pentru ca sa se patrunda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu de toate (motaneasca)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat subtire