Mini pizza

de madi_marin in Pizza, 3 Mai 2010 | 2734 vizualizari

 

Am vazut reteta la Bitza si am pus+o si eu in practica. Am injumatatit cantitatile si am schimbat un pic.....dar rezultatul e super gustos si super rapid.

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 1/2 cub drojdie proaspata
  • 5 linguri cu ulei
  • 1 ou
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita yahar
  • 125 ml apa calda
  • 75 g iaurt
  • 6 felii mari de mezel
  • 100 g telemea tare rasa fin
  • 2 linguri pasta de tomate
  • ulei
  • condimente pentru pizza
  • 1 fir de ceapa verde
  • marar proaspat
  • 1 ou pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini pizza:

Se pun faina cernuta, drojdia dizolvata in apa calda, uleiul,zaharul, sarea, oul batut si condimentele pentru pizza in cuva masinii de paine. Se selecteaza programul de framantare si dospire.


Cand aluatul e gata se intinde in foaie potrivit de groasa pe masa infainata. Se unge cu ulei si cu pasta de tomate desfacuta in putina apa. Se presara ceapa verde, mararul , branza rasa si mezelurile taiate marunt. Se ruleaza si se taie in bucati de 1,5 cm grosime. Se pun in tava tapetata cu hartie de copt, se aplatizeaza putin, apoi se ung cu oul batut. Se dau la cuptor pana se rumenesc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Bucataras Medi 1

05.05.2010, 20:28

madi pai eu vin cu furculitele dar daca nu mai gasesc nimic?............

silvi0ara 1

06.05.2010, 15:43

madi_marin 1

06.05.2010, 18:44

gasim, gasim...., daca nu si nu fac imediat o tava de mini pizza....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu pui rotisat si ciuperci

de xana 5

la 12:36

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Pizza delicioasa cu aluat fara framantare