Mini pizza

de madi_marin in Pizza, 3 Mai 2010 | 2617 vizualizari

 

Am vazut reteta la Bitza si am pus+o si eu in practica. Am injumatatit cantitatile si am schimbat un pic.....dar rezultatul e super gustos si super rapid.

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 1/2 cub drojdie proaspata
  • 5 linguri cu ulei
  • 1 ou
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita yahar
  • 125 ml apa calda
  • 75 g iaurt
  • 6 felii mari de mezel
  • 100 g telemea tare rasa fin
  • 2 linguri pasta de tomate
  • ulei
  • condimente pentru pizza
  • 1 fir de ceapa verde
  • marar proaspat
  • 1 ou pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini pizza:

Se pun faina cernuta, drojdia dizolvata in apa calda, uleiul,zaharul, sarea, oul batut si condimentele pentru pizza in cuva masinii de paine. Se selecteaza programul de framantare si dospire.


Cand aluatul e gata se intinde in foaie potrivit de groasa pe masa infainata. Se unge cu ulei si cu pasta de tomate desfacuta in putina apa. Se presara ceapa verde, mararul , branza rasa si mezelurile taiate marunt. Se ruleaza si se taie in bucati de 1,5 cm grosime. Se pun in tava tapetata cu hartie de copt, se aplatizeaza putin, apoi se ung cu oul batut. Se dau la cuptor pana se rumenesc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Bucataras Medi 1

05.05.2010, 20:28

madi pai eu vin cu furculitele dar daca nu mai gasesc nimic?............

silvi0ara 1

06.05.2010, 15:43

madi_marin 1

06.05.2010, 18:44

gasim, gasim...., daca nu si nu fac imediat o tava de mini pizza....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu sunca si salam de vara uscat