Pizza cu sunca si carnat

de pity19 in Pizza, 28 Mar 2014 | 1125 vizualizari

 

Gatesc cu mare drag pentru parintii mei si fratele meu! :)

 

INGREDIENTE

Blat pizza :

  • 150 gr faina ,
  • o lg sare ,
  • 15 gr drojdie ,
  • o cana apa .
  • sunca afumata de porc ,
  • carnat afumat ,
  • cascaval,
  • telemea ,
  • ciuperci ,
  • ketchup ,
  • oregano ,
  • chilli ,
  • sos de pizza .
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu sunca si carnat:

Blat pizza : Adaugam intr-un vas faina , drojdia dizolvata in putina apa calda , sarea , amestecam , daca mai este nevoie se adauga apa . Lasam la odihnit aprox 40 minute in loc cald .


Pregatim masa de lucru , presaram faina , intindem aluatul cu sucitorul , subtire , ungem cu sos de rosii , adaugam sunca feliute subtiri , carnatul taiat marunt , cascavalul si telemeaua date pe razatoare , presaram oregano ,chilli si sos de pizza . Dam la cuptor aprox 40 minute . Servim calda alaturi de un sos cu smantana si usturoi sau dupa preferinte!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu sunca si carnat" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

MotanLaOale 1

28.03.2014, 15:58

Ligia Bxl 1

28.03.2014, 18:33

buna pizza

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu sunca si salam de vara uscat