Pizza cu avocado

de Lau in Pizza, 4 Aug 2017 | 352 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 250 ml apa calduta
  • 20 g drojdie proaspata
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingura sare
  • sos de rosii
  • 200 g cascaval
  • 2 rosii
  • 1 avocado
  • 100 g salam
  • 200 g boabe de porumb
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu avocado:

Cernem faina intr-un vas, facem o adancitura, adaugam drojdia dizolvata cu putina apa, apoi amestecam cu putina faina, lasam 5 min sa creasca. Adaugam zaharul, sare(pe margine) uleiul, framantam, adaugand treptat apa calduta pana ce rezulta un aluat elastic care nu se lipeste de maini.


Acoperim cu un prosop si lasam la dospit pana ce isi dubleaza volumul.


Intindem aluatul pe masa infainata, adaugam in tava (eu am tapetata cu hartie de copt) ungem blatul cu sos de rosii, adaugam cascavalul dat prin razatoare, felii de rosii, felii de avocado, felii de salam si boabe de porumb bine scurse.


Dam tava la cuptorul incalzit pana ce se rumeneste frumos.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu avocado" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Lau 1

05.08.2017, 11:36

miki_a 1

05.08.2017, 23:46

Interesantă!

Rahela Velicu 1

09.08.2017, 16:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu felii de paine