Pizza cu blat fara drojdie

de Dana Cristea - pusikmea in Pizza, 10 Oct 2010 | 31993 vizualizari

 

Vroiam neaparat sa fac pizza, dar nu aveam drojdie in casa si cum afara e asa urat, am zis sa incerc fara drojdie si vreau sa spun ca a iesit mult mai buna decat cu drojie :)

 

INGREDIENTE

  • 3 cani cu faina
  • 3 linguri ulei
  • apa calduta
  • un praf de copt
  • un praf de sare
  • jamon
  • cas ras
  • arei rosu
  • ardei verde
  • 3 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu blat fara drojdie:

Punem faina intr-un castron si o amestecam cu praful de copt, apoi adaugam putina apa calduta, incepem sa framantam usor, dupa care punem si uleiul, punem apa cat sa se iasa un aluat care sa nu se lipeasca de maini, daca este nevoie mai puneti putina faina, aluatul nu trebuie sa fie prea tare, ci sa se poata modela usor.


Il lasam 30 de minute sa se odihneasca.


Intre timp pregatim toping-ul, care in cazul de fata nu este prea bogat, dar a iesit destul de buna si asa mai simpla.


Intindem aluatul, dupa care il punem in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, il ungem cu sos de pizza si punem casul ras, arediul taiat felii, jamonul si iar cas si dam la cuptor pt app 10 min, dupa care punem si ouale deasupra si dam din nou la cuptor inca 5-10 min.


Se serveste calda cu ketchup sau sos de pizza.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat fara drojdie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Dana Cristea - pusikmea 1

21.10.2010, 10:02

multumesc fetelor, sa o incercati e f buna, chiar nu se observa ca nu are drojdie

nadina73 1

21.10.2010, 17:25

am mai fost odata

Gabri 1

05.02.2015, 01:12

E FOARTE BUNA,AM FACUT-O DEJA DE 2 ORI.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

ieri la 23:50

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

ieri la 22:46

Desert cu visine si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 20:43

RETETA RECOMANDATA
Pizza Rattheo