Pizza cu blat pufos

de VanessaAli in Pizza, 31 Iul 2014 | 2484 vizualizari

 

Daca va place pizza si totusi nu vreti sa comandati, iata o solutie simpla de a va face propria voastra pizza ca la restaurant. O reteta nu foarte complicata ce o sa-i multumeasca pana si pe cei mai mari amatori de restaurante

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat :
  • 1 pahar de apa calduta
  • 25 gr drojdie
  • 1 lingurita mica de zahar
  • 1 lingurita sare
  • 3 linguri de ulei
  • faina cat cuprinde
  • Pentru condimente (optional) :
  • Oregano
  • Busuioc
  • Ketchup
  • Pentru topping :
  • Sunca
  • Porumb
  • Ciuperci
  • Carnat de casa
  • Cascaval (+ daca aveti: masline,ardei, sau alte mezeluri)
  • Pentru uns:
  • Ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu blat pufos:

In paharul de apa calduta punem drojdia si zaharul si amestecam, dupa care lasam cateva minute sa se dizolve bine.Dupa, turnam apa intr-un bol incapator unde vom pregati aluatul.Adaugam sarea, uleiul si faina.Formam o bila, o mai ungem putin cu ulei si o punem la loc calduros.


Lasam aluatul sa creasca bine, pana isi dubleaza volumul.Asa, obtinem o pizza pufoasa.


Ungem cu ulei suprafata de lucru,scoatem aluatul din bol, il intindem si il asezam intr-o tava unsa cu ulei.


Il bagam in cuptorul preincalzit si il lasam pana se rumeneste (in jur de 25 de minute).


Cu o lingura ungem aluatul cu ketchup si presaram condimentele.


Punem pe el ingredientele de la topping si il mai dam la cuptor inca 10 minute.


Pizza e gata de savurat!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat pufos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 35 %
259.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Rocsi 1

01.08.2014, 19:10

Buna...

VanessaAli 1

01.08.2014, 22:05

multumesc!!!

Panacris 1

13.08.2014, 19:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Clatite cu ricotta si ton
  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza sah