Pizza simplă

de botcrina in Pizza, 21 Ian 2012 | 2726 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluatul:

  • 1 pahar cu lapte (250 ml)
  • 1 cub drojdie
  • 1 linguriţă zahăr
  • 100 g unt
  • 400 g făină
  • un praf de sare

Umplutura:

  • 3 castraveţi muraţi
  • 500 g cârnaţ de casă uscat
  • 2 ouă
  • 3 linguri lapte
  • 100 g brânză telemea
  • muştar, ketchup, maioneză
  • sare, piper după gust

 

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza simplă:

Într-un vas înalt punem făina şi facem o groapă la mijloc unde adăugăm drojdia, un pic de lapte calduţ şi zahărul. Lăsăm la dospit câteva minute, apoi încorporăm şi restul de lapte, untul topit şi răcit şi praful de sare.


Frământăm aluatul până devine potrivit de tare, dacă este nevoie mai putem pune făină. Îl lăsăm să se odihnească 10 minute.


Între timp pregătim cele necesare pentru umplutură. Cârnaţul şi castraveţii, le tăiem rondele. Batem ouăle într-un bol cu o furculiţă, turnăm peste ele, cele 3 linguri de lapte şi amestecăm bine.


Întindem aluatul şi-l aşezăm într-o tavă rotundă. Deasupra aranjăm cârnaţul, castraveţii, punem muştar, ketchup, maioneză, apoi răzuim bânza. Deasupra turnăm ouăle bătute pentru a lega compoziţia.


Introducem tava la cuptor pantru circa 40 minute, la temperatură medie.


Se serveşte călduţă.


 

TIPS-URI

1

bineînţeles că peste acest fel de pizza se pot pune şi alte ingrediente: ciuperci, măsline, salam, etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza simplă" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Angelina_Elena 1

21.01.2012, 22:48

ce bunatate

botcrina 1

22.01.2012, 12:52

muultumesc

kamy 1

22.01.2012, 20:43

cu carnati nu am mancat ,dar trebuie sa fie buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Pizza