Pizza a la Robert

de Panacris in Pizza, 18 Sep 2013 | 1016 vizualizari

 

Dacă s-a dat startul la pizza, hop și eu, că pofticioși avem destui. De ce se numește a la Robert, deoarece a preparat-o 90 % și am folosit ca și ingrediente mezeluri preferate de el;)

 

INGREDIENTE

  • INGREDIENTE PENTRU BLAT
  • faina 700 g,
  • sare iodata 1 lingura,
  • zahar 2 linguri,
  • drojdie uscata 2 linguri,
  • apa 400 ml,
  • ulei de măsline 4 linguri.
  • INGREDIENTE PENTRU UMPLUTURĂ
  • mușchi file cca. 100 g,
  • salam de Sibiu cca. 50g,
  • cascaval Delaco cca. 200 g,
  • ketchup Univer cca. 500 ml,
  • masline negre fara samburi cca. 50 g,
  • oregano,
  • ciuperci 1 conservă.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza a la Robert:

In recipientul masinii de paine se pune apa, faina cernuta, sarea, zaharul, uleiul și drojdia (Atentie! Păstrați această ordine daca vreți să crească aluatul!!!) Se programeaza aparatul pentru frământat și dospit, care durează 90 de minute.


Între timp se feliază salamul de Sibiu, mușchiul file se taie cubulețe, cașcavalul se rade fin, iar ciupercuțele, dacă sunt întregi se feliază. Se pregatesc tăvile tapetându-le cu foaie de pergament. Dupa ce aluatul a crescut, se pune pe planșeta de lucru presarată cu făină și i se dă forma rotundă de pizza. Se așează în tăvi și se începe montarea pizzei.


Atenție, prima oara se întinde ketchup-ul Univer, apoi se pune un strat de cașcaval ras, din nou ketchup, apoi mușchiul file, feliile de salam și ciupercile. Din nou ketchup si măslinele fără sâmburi, apoi se presară oreagano după gust și la final cașcaval ras. Se introduc pizzele în cuptorul încins in prealabil, se lasă la cuptor cca. 20 de minute.


Poftă bună!

 

TIPS-URI

1

întotdeauna ungeți blatul cu ketchup și cașcaval (ras sau felii subțiri) înainte de pune celelate ingredientele, veți obține un blat crocant, dar totodată pufos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza a la Robert" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Panacris 1

20.09.2013, 14:25

Mulțumesc Lia Fiecare după gust

Panacris 1

20.09.2013, 14:26

Mulțumim Mihaela!

babi5 1

15.12.2014, 15:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Pizza regala