Pizza cu branza si cascaval

de Valclaudia in Pizza, 22 Mar 2014 | 1159 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 200 gr faina alba
  • 50 gr. fulgi de secara
  • Sare dupa gust
  • 1/2 pachetel drojdie
  • 200 ml apa calduta
  • Putin zahar
  • 1 lingura seminte de in
  • 2 linguri ulei

Topping:

  • 1/2 cutie rosii pasate
  • 150 gr. telemea (mai uscata) rasa
  • 150 gr. cascaval
  • 50 gr. masline verzi
  • 3 rosii
  • oregano uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu branza si cascaval:

Amestecam drojdia cu zaharul si o lingurita rasa de sare pana devine lichida.


Punem peste drojdie apa calduta, 1 lingura seminte de in, fulgii de secara iar la final faina.


Amestecam toate ingredientele cu mana, vom obtine un aluat lipicios, adaugam 2 linguri de ulei si il turnam in tava unsa cu ulei.


Aplatizam cu palmele unse cu ulei, intindem un strat de rosii pasate, apoi presaram branza telemea rasa.


Asezam felii de rosii si maslinele verzi, bucati de cascaval si presaram oregano.


Dam tava la cuptor (preincalzit) pana se rumeneste frumos ( temperatura ridicata).


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu branza si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Rocsi 1

23.03.2014, 10:42

Lavinia 1

23.03.2014, 11:47

buna tare

MotanLaOale 1

23.03.2014, 13:05

buna buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Pizza Capriciosa