Aluat:
Topping:
Amestecam drojdia cu zaharul si o lingurita rasa de sare pana devine lichida.
Punem peste drojdie apa calduta, 1 lingura seminte de in, fulgii de secara iar la final faina.
Amestecam toate ingredientele cu mana, vom obtine un aluat lipicios, adaugam 2 linguri de ulei si il turnam in tava unsa cu ulei.
Aplatizam cu palmele unse cu ulei, intindem un strat de rosii pasate, apoi presaram branza telemea rasa.
Asezam felii de rosii si maslinele verzi, bucati de cascaval si presaram oregano.
Dam tava la cuptor (preincalzit) pana se rumeneste frumos ( temperatura ridicata).
Pofta buna!
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro