Pizza cu cabanos

de -Miti- in Pizza, 3 Oct 2013 | 567 vizualizari

 

Una dintre felurile mele favorite e pizza cu cabanos

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru aluat:
  • 25 gr drojdie proaspata
  • 300 ml apa calduta
  • o lingurita de zahar
  • 500 gr faina
  • o lingurita de sare
  • Ingrediente pentru pizza:
  • 200 gr de cabanos
  • 200 gr de cascaval ras
  • 4 linguri de pasta de tomate
  • 2 linguri de ulei de masline extra virgin
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu cabanos:

Aluatul de pizza


Intr-un bol,punem putina apa,drojdia si sarea. Lasam cateva minute deoparte,apoi adaugam restul de apa,faina si framantam un aluat.


Acoperim bolul cu o casca de dus si introducem bolul in cuptorul cu microunde. Acolo este ferit de curent si va creste frumos.Lasam sa se dubleze ca volum.


Asamblare:


Amestecam pasta de tomate cu uleiul de masline,sarea si piperul.


Luam jumatate de aluat si intindem o foaie rotunda. Aplicam jumatate din pasta,punem feliile de salam si jumatate din cascavalul ras.


Dam tava la cuptor,la cuptorul electric dureaza cam 8 minute. Intre timp pregatim si a doua pizza.


Feliem si servim.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu cabanos" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Alina26 1

03.10.2013, 17:13

si eu.....si eu...imi place!!!!

Rocsi 1

03.10.2013, 20:17

Ce pizza un buna

Corinuta 1

04.10.2013, 15:46

faina!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu pui