Pizza cu carnati si salam

de Lau in Pizza, 24 Feb 2011 | 3847 vizualizari

 

ceva rapid

 

INGREDIENTE

  • 2 gogosari
  • 200g masline
  • 4 oua
  • salam
  • carnati
  • ketcheap
  • sos de tomate
  • 500g faina
  • 20g drojdie
  • lingurita zahar
  • un varf de sare
  • 3 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu carnati si salam:

amestecam intr-un castron drojdia cu o lingura faina, 3 linguri apa calda, putin zahar. Amestecam pana obtinem o pasta omogena, acoperim si o lasam pana se umfla si face spuma. Punem intr-un castron faina iar in mijlocul ei turnam amestecul de drojdie, ulei, sare si amestecam pana formam un aluat moale si elastic. Framantam bine aluatul, il lasam putin sa dospeasca pentru a prinde volum.


Cand este gata, intindem o foaie o punem in tava si deasupra punem sosul de tomate, salamul, carnatii taiati felii subtiri, maslinele, gogosari, batem ouale bine cu un pic de sare si turnam deasupra. Bagam tava la cuptorul incalzit si cand este gata se serveste cu ketcheap deasupra

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu carnati si salam" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

mena29 1

25.02.2011, 13:28

Buuuna!

mirela0911 1

25.02.2011, 22:44

vreau

Lau 1

28.02.2011, 10:15

mena.mirela

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pizza XXL cu blat pufos