Pizza cu cascaval Delaco si miez de lapte

de marianascarlat in Pizza, 4 Mai 2013 | 975 vizualizari

 

Ca sa nu pierd prea mult timp sa-i mprepar lui Alex ceva, astazi am ales sa-i fac o pizza si asta pentru ca aluatul l-a preparat nepretuita mea masina de paine.
Reteta de aluat am luat-o de la Sidy. In nici un caz nu vrea Alex porumb, ciuperci si muraturi cum a folosit Sidy la toping.

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 400 g faina
  • 7 g drojdie uscata
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 4 linguri ulei
  • 220 ml apa minerala( sau lapte)
  • Pentru topping:
  • ketchup hot-Heinz
  • 100 g salam de Sibiu
  • 200 g cascaval Delaco afumat
  • miez de lapte
  • 2 cepe verzi
  • 1 ou
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu cascaval Delaco si miez de lapte:

Aluatul pentru pizza il preparam in masina de paine, dar se poate face si cu mana. In cuva de la Masina de Paine punem pe rand: apa sau laptele, sarea, uleiul, faina amestecata cu praful de copt si deasupra drojdia si zaharul. Planific masina pe programul de framantat si dospit si o las sa-si faca programul.


Intre timp taiem marunt ingredientele pentru topping. Dupa ce aluatul a dospit, il intindem cu mana in tava mare de la aragaz, in care am pus o hartie de copt.


Aluatul il ungem cu ketchup si presaram ingredientele pregatite si tocate. Batem oul si il turnam deasupra in fir subtire.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu cascaval Delaco si miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

deyutzky 1

04.05.2013, 23:14

adry88 1

04.05.2013, 23:37

yammy!

MotanLaOale 1

05.05.2013, 00:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza pe blat din paine