Pizza cu dovlecei

de adry88 in Pizza, 24 Sep 2013 | 2953 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 1/2 plic drojdie uscata
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • apa calduta
  • 3 linguri ulei
  • Umplutura
  • 1 dovlecel potrivit
  • 1-2 rosii
  • masline
  • sunca
  • telemea de vaca
  • cascaval
  • sare
  • piper
  • oregano
  • ketchup univer
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu dovlecei:

Se dizolva drojdia in apa calduta,

Intr-un bol amestecam faina cu zaharul si sarea,facem gaura in mijloc adaugam drojdia si uleiul,incepem sa framantam adaugand treptat apa calduta,framantam pana rezulta o coca omogena si nelipicioasa,acoperim si lasam la dospit pana isi dubleaza volumul,

Dovlecelul il curatam de coaja si il dam prin razatoarea mare,scurgem bine de zeama,

Intindem coca intr-o foia rotunda de cca 1 cm grosime,

Adaugam ketchup,rosie taiata felii(rondele)dovlecelul,condimente dupa gust,masiline,felii de sunca,bucati de telemea pe alocuri si deasupra cascaval ras,

Dam la cuptorul incalzit cca 25 min,

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

portiadelumina 1

24.09.2013, 11:11

Mai uşoară, aşa, ca pentru dietă.

Rocsi 1

24.09.2013, 21:40

adry88 1

25.09.2013, 07:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
"Lahm bi ajeen" (carne pe aluat)-pizza arabeasca