Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Se dizolva drojdia in apa calduta,
Intr-un bol amestecam faina cu zaharul si sarea,facem gaura in mijloc adaugam drojdia si uleiul,incepem sa framantam adaugand treptat apa calduta,framantam pana rezulta o coca omogena si nelipicioasa,acoperim si lasam la dospit pana isi dubleaza volumul,
Dovlecelul il curatam de coaja si il dam prin razatoarea mare,scurgem bine de zeama,
Intindem coca intr-o foia rotunda de cca 1 cm grosime,
Adaugam ketchup,rosie taiata felii(rondele)dovlecelul,condimente dupa gust,masiline,felii de sunca,bucati de telemea pe alocuri si deasupra cascaval ras,
Dam la cuptorul incalzit cca 25 min,
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult