Pizza cu dovlecei

de adry88 in Pizza, 24 Sep 2013 | 2889 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 1/2 plic drojdie uscata
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • apa calduta
  • 3 linguri ulei
  • Umplutura
  • 1 dovlecel potrivit
  • 1-2 rosii
  • masline
  • sunca
  • telemea de vaca
  • cascaval
  • sare
  • piper
  • oregano
  • ketchup univer
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu dovlecei:

Se dizolva drojdia in apa calduta,

Intr-un bol amestecam faina cu zaharul si sarea,facem gaura in mijloc adaugam drojdia si uleiul,incepem sa framantam adaugand treptat apa calduta,framantam pana rezulta o coca omogena si nelipicioasa,acoperim si lasam la dospit pana isi dubleaza volumul,

Dovlecelul il curatam de coaja si il dam prin razatoarea mare,scurgem bine de zeama,

Intindem coca intr-o foia rotunda de cca 1 cm grosime,

Adaugam ketchup,rosie taiata felii(rondele)dovlecelul,condimente dupa gust,masiline,felii de sunca,bucati de telemea pe alocuri si deasupra cascaval ras,

Dam la cuptorul incalzit cca 25 min,

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

portiadelumina 1

24.09.2013, 11:11

Mai uşoară, aşa, ca pentru dietă.

Rocsi 1

24.09.2013, 21:40

adry88 1

25.09.2013, 07:42

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ton si porumb