Pizza cu felii uriase de paine

de DIANA B in Pizza, 31 Ian 2011 | 8377 vizualizari

 

Mi-ati facut pofta de pizza , blat n-aveam , chef de blat nici atat , asa c-am recurs la painea facuta de ,, Inteligenta" in ziua precedenta ...............

 

INGREDIENTE

  • 6 felii de paine
  • 300 ml lapte
  • 2 oua
  • 100 g masline (verzi am avut eu )
  • 200 g salam ( uscat am avut eu )
  • 300 g crenwursti
  • 200 cascaval
  • ketchup dulce
  • -II-       iute
  • sare
  • piper
  • oregano
  • rozmarin
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu felii uriase de paine:

Se unge tava cu putin ulei si se aseaza feliile de paine care-au fost inmuiate-n lapte .

In laptele ramas se adauga 2 oua care se bat bine si  se sareaza si se pipereaza ; amestecul obtinut se adauga peste ,, blatul" de paine si se da la cuptor ptr 10 ' , ptr a se uni feliile de intre ele , dupa care se scoate din cuptor , se intinde un strat de ketchup dulce se adauga ingredintele in ordinea dorita si se da la cuptorul preincalzit ptr 25' ; se mai adauga si stratul generos de cascaval si se mai da la cuptor ptr 5' .

Mie/noua ne-a placut si mi-am satisfacut si pofta , sa nu care cumva sa am niscaiva surprize cu inflamatul ........... glumesc

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu felii uriase de paine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

elena1988 1

27.02.2011, 21:47

am venit sa iau niste pizza de la tine

DIANA B 1

03.03.2011, 13:10

@elena1988 - cu mare placere ...

Rahela Velicu 1

27.06.2021, 09:05

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu prosciutto crudo