Focaccia cu rosii cherry.

de Adele in Pizza, 11 Oct 2014 | 1137 vizualizari

 

O gustare binevenita la orice ora :D

 

INGREDIENTE

  • Aluat :
  • 400 gr faina.
  • 200 ml apa calda.
  • 10 gr drojdie.
  • 2 linguri de ulei de masline.
  • sare 15 gr.
  • 10-12 rosii cherry.
  • 1 lingura de ulei.
  • sare.
  • piper.
  • rozmarin.
  • oregano.
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Focaccia cu rosii cherry.:

Pregatim aluatul in urmatorul fel :amestecam faina cu sarea intr-un vas ,adaugam apa calda in care dizolvam drojdia si continuam sa amestecam cu o lingura ,dupa care punem aluatul pe masa de lucru adaugam uleiul si framantam bine.Aluatul trebuie sa fie moale si elastic.Il acoperim si il lasam la cald pentru 30 de minute.


Dupa care se ia si se intinde cu mana direct in tava ,intre timp spalam si uscam rosiile ,le taiem in doua si le punem peste aluat,presaram cu sare si punem si putin ulei.Lasam la crescut inca 20-30 de minute dupa care dam la cuptor pentru 20-25 de minute la 200 °.La jumatatea copturi punem rozmazrin si oregano.


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Focaccia cu rosii cherry." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Adele 1

11.10.2014, 23:25

Roxana
Timea

Dya Daniela Andrei 1

12.10.2014, 07:38

Tare buna!

Adele 1

12.10.2014, 08:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Focaccia cu masline