Pizza cu fulgi de ovaz - la microunde

de Dana Cristea - pusikmea in Pizza, 9 Oct 2013 | 2523 vizualizari

 

Noroc cu retetele din arhiva, care asteptau sa fie publicate, ca altfel ziceam pas la concurs :D.......Sursa http://cristina-cristinasworld.blogspot.ro/2012/06/pizza-cu-fulgi-de-ovaz-la-cuptorul-cu.html . Aceasta reteta poate fi facuta si de cei care tin diete.

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri de ovaz
  • 1 ou
  • salam taranesc
  • masline
  • ceapa (verde)
  • cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu fulgi de ovaz - la microunde:

Se bate oul cu furculita, ca pentru omleta, se adauga ovazul si se omogenizeaza compozitia.

Se pune hartie de copt pe o farfurie si se toarna compozitia.

Se aseaza toate ingredientele, in afara cascavalului.

Se baga farfuria la cuptorul cu microunde timp de 4 minute la puterea maxima ( eu am si functie pt pizza, dar nu stiu sa o folosesc :D )

Dupa cele 4 minute, se scoate farfuria, se presara cascavalul deasupra si se da din nou la microunde pt cca. 30 secunde pentru a se topi cascavalul.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu fulgi de ovaz - la microunde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

MotanLaOale 1

09.10.2013, 19:53

Rocsi 1

09.10.2013, 21:00

Corinuta 1

10.10.2013, 13:26

Foarte interesanta, nam mai vazut!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Lipie cu galbiori