Pizza cu masline, salam banatean si fasole rosie

de Ancutsa in Pizza, 4 Aug 2017 | 2978 vizualizari

 

Pizza cu masline kalamata, verzi si negre, salam banatean, fasole rosie si cascaval.

 

INGREDIENTE

  • 25 g drojdie proaspata
  • 2 lingurite sare
  • 1 lingurita zahar
  • 3 linguri ulei de masline
  • 500 ml apa calduta
  • faina cat cuprinde
  • 1/2 lingurita oregano
  • pentru decorat:
  • salam banatean
  • masline negre, verzi si kalamata
  • cascaval
  • fasole rosie
  • 1 ardei gras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu masline, salam banatean si fasole rosie:

Se dizolva drojdia in putina apa calduta, se adauga zaharul si putina faina, amestecand pana se obtine o pasta, apoi se adauga treptat uleiul de masline, sare, oregano, restul de apa si faina cat cuprinde. Se amesteca bine si se framanta pana se obtine un aluat pufos, dar suficient de consistent pentru a fi intins. Se acopera cu folie alimentara si se lasa la dospit o jumatate de ora

 Se intinde aluatul pe masa presarata cu faina. Se transfera in tava, se decupeaza si se da deoparte aluatul in plus. 

Se unge cu suc de rosii sau ketchup, apoi se orneaza cu salam banatean, masline variate, fasole rosie, ardei gras si cascaval ras.

 Se da la cuptor la foc mediu pentru aprox 35 de minute sau pana se rumeneste.

 

 

Pofta Buna!

 

Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/05/pizza-cu-masline-salam-banatean-si.html

TIPS-URI

1

Eu intind aluatul in strat potrivit de gros, astfel iese mai pufoasa. Aluatul care ramane il dau la frigider si pregatesc a doua zi altceva.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu masline, salam banatean si fasole rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Ancutsa 1

10.08.2017, 14:11

Va multumesc frumos, ma bucur ca v-a placut!

kytz 1

10.08.2017, 14:26

Numai bună lângă o bere rece.... !

Ancutsa 1

10.08.2017, 15:22

Kytz, asa e Multumesc pentru vizita!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mini pizza rapide