Pizza cu mozzarella

de MotanLaOale in Pizza, 13 Sep 2012 | 5922 vizualizari

 

Prima oara cand fac cu foietaj de blat cumparat. Am ramas placut surprins sa fie foarte bun. Si uite asa am scapat de framantat ca nu-mi placea!

 

INGREDIENTE

  • 400 g foiteaj pentru blat de pizza
  • carnati cabanos
  • sunca de pui
  • costita afumata
  • ciuperci
  • masline
  • mozzarella
  • cascaval
  • bulion
  • pasta de tomate
  • oregano
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu mozzarella:

Foitajul pentru blat se lasa la dezghetat 30-40 minute.

Se unge o tava cu putin ulei si se intinde blatul in ea si se aranjeaza pe margini.

Din bulion si pasta de tomate se face un sos cu care se unge tot blatul din tava.

Se presara oregano si piper. (eu nu am mai pus sare)

Se taie toate ingredientele si se pun intava: carnatii, sunca, costita, ciupercile, maslinele.

Mozzarella o parte se taie felii si o parte se da pe razatoarea mare.

Se pun in tava feliile de mozzarella si printre ele presaram mozzarella rasa.

Peste toate ingredientele la final se rade cascaval prin razatoarea mica.

Se introduce in cuptor pentru 20-25 minute pana se topeste tot cascavalul si se rumeneste usor.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (55)

MotanLaOale 1

03.10.2012, 22:34

cora_magic 1

17.01.2014, 10:55

Foietajul pentru blat e unul special, sau cel congelat obisnuit care merge si la placinte?

MotanLaOale 1

17.01.2014, 11:41

Este special. Scrie pe ambalaj "aluat pentru pizza". Se gaseste la supermarket.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
O pizza de te lingi pe degete